Duonos kepimo kursas: lengva pradžia – kelias į profesionalumą
Duonos kepimo kursas: lengva pradžia – kelias į profesionalumą
4
  • Išparduota
Atradote duonos kepimą namuose ir ieškote įvadinio kurso, kuris nuvestų ypatingu duonos mėgavimosi keliu? Šioje knygoje pateiktas duonos kepimo kursas, kuriuo Jums suteikiama galimybė pradėti nuo pagrindų ir išmokti patiems kepti tikrai gerą duoną. Lengvai bei suprantamai aiškindama visus kepimo proceso etapus ir juos iliustruodama nuotraukomis, autorė veda šiuo keliu palaipsniui, atskleisdama vis sudėtingesnius žingsnius. Pasinaudoję informacija apie tinkamus duonos kepimo reikmenis ir ivairi…
  • Leidėjas:
  • Metai: 2019
  • Puslapiai: 220
  • ISBN: 9789955063728
  • Formatas: 20 x 25 x 2 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Snieguolė Vingienė

Duonos kepimo kursas: lengva pradžia – kelias į profesionalumą (el. knyga) (skaityta knyga) | knygos.lt

Atsiliepimai

  • 2021-12-22

Puiki knyga, apie kurią seniai galvota

Puiki knyga, apie kurią seniai galvota

  • 2022-05-13

Knygoje konkretūs praktiški patarimai, daug svarbių smulkmenų. Bus naudinga net tiem, kas duoną kepa seniai.

Knygoje konkretūs praktiški patarimai, daug svarbių smulkmenų. Bus naudinga net tiem, kas duoną kepa seniai.

Aprašymas

Atradote duonos kepimą namuose ir ieškote įvadinio kurso, kuris nuvestų ypatingu duonos mėgavimosi keliu? Šioje knygoje pateiktas duonos kepimo kursas, kuriuo Jums suteikiama galimybė pradėti nuo pagrindų ir išmokti patiems kepti tikrai gerą duoną.

Lengvai bei suprantamai aiškindama visus kepimo proceso etapus ir juos iliustruodama nuotraukomis, autorė veda šiuo keliu palaipsniui, atskleisdama vis sudėtingesnius žingsnius. Pasinaudoję informacija apie tinkamus duonos kepimo reikmenis ir ivairiausias kildinimo medžiagas suprasite, kad išbandyti puikius duonos, bandelių ir prancūziško batono receptus nebėra jokių kliūčių.

Savo virtuvę paverskite mažyte kepyklėle. Kepkite naudodami mažai mielių ir ilgai kildinkite tešlą - turėsite savos, ypač gerai pasisavinamos duonos.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Autorius: Valesa Schell
  • Leidėjas:
  • Metai: 2019
  • Puslapiai: 220
  • ISBN: 9789955063728
  • Formatas: 20 x 25 x 2 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių Lietuvių
  • Vertėjas: Snieguolė Vingienė

Atradote duonos kepimą namuose ir ieškote įvadinio kurso, kuris nuvestų ypatingu duonos mėgavimosi keliu? Šioje knygoje pateiktas duonos kepimo kursas, kuriuo Jums suteikiama galimybė pradėti nuo pagrindų ir išmokti patiems kepti tikrai gerą duoną.

Lengvai bei suprantamai aiškindama visus kepimo proceso etapus ir juos iliustruodama nuotraukomis, autorė veda šiuo keliu palaipsniui, atskleisdama vis sudėtingesnius žingsnius. Pasinaudoję informacija apie tinkamus duonos kepimo reikmenis ir ivairiausias kildinimo medžiagas suprasite, kad išbandyti puikius duonos, bandelių ir prancūziško batono receptus nebėra jokių kliūčių.

Savo virtuvę paverskite mažyte kepyklėle. Kepkite naudodami mažai mielių ir ilgai kildinkite tešlą - turėsite savos, ypač gerai pasisavinamos duonos.

Atsiliepimai

    • 2024-03-03

    Man knyga patiko.Verta tureti, kas domisi duonos kepimu.

    • 2022-05-13

    Knygoje konkretūs praktiški patarimai, daug svarbių smulkmenų. Bus naudinga net tiem, kas duoną kepa seniai.

    • 2021-12-22

    Puiki knyga, apie kurią seniai galvota

    • 2021-10-02

    Duonos kepimo pagrindai tikrai aiškiai, konkrečiai, ir daug aktualių smulkmenų aprašyta.

Rodyti daugiau
4 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
(rodomas nebus)