Atsiliepimai
Aprašymas
„Didžioji virtuvės knyga“ įkvėps jūsų vaizduotę. Tiek savarankišką gyvenimą virtuvėje pradedantieji, tiek ir šilta, ir šalta matę kulinarai nesitvers kantrybe pasinerti į gastronomijos „alchemiją“. Ir prisiekusį mėsėdį, ir užkietėjusį vegetarą pavergs apetitiškos iliustracijos bei šiuolaikiški, kosmopolitiški, paprasti receptai.
Neišsigąskite, patiekalai neriebūs, o siūlomi produktai maistingi. Tiesa, čia nekalbama apie lieknėjimui skirtą maistą. Visi turi jaustis gerai, per daug nieko neaukodami!
Per 500 nuotraukų, žingsnis po žingsnio vaizduojančių, kaip racionaliai pagaminti bei patiekti tiek paprastus, tiek įmantresnius patiekalus, praktiniai kulinarijos pradžiamokslio patarimai, informacija apie virtuvės reikmenis ir įrangą, svorių matus, maisto ruošimo temperatūrą, laiką, prieskonius. Kulinarijos terminų žodynėlis, išsami rodyklė, matavimo vienetų lentelė.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Li.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Sonata1987.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Grūta.
Pardavėjo reitingas: 95%
„Didžioji virtuvės knyga“ įkvėps jūsų vaizduotę. Tiek savarankišką gyvenimą virtuvėje pradedantieji, tiek ir šilta, ir šalta matę kulinarai nesitvers kantrybe pasinerti į gastronomijos „alchemiją“. Ir prisiekusį mėsėdį, ir užkietėjusį vegetarą pavergs apetitiškos iliustracijos bei šiuolaikiški, kosmopolitiški, paprasti receptai.
Neišsigąskite, patiekalai neriebūs, o siūlomi produktai maistingi. Tiesa, čia nekalbama apie lieknėjimui skirtą maistą. Visi turi jaustis gerai, per daug nieko neaukodami!
Per 500 nuotraukų, žingsnis po žingsnio vaizduojančių, kaip racionaliai pagaminti bei patiekti tiek paprastus, tiek įmantresnius patiekalus, praktiniai kulinarijos pradžiamokslio patarimai, informacija apie virtuvės reikmenis ir įrangą, svorių matus, maisto ruošimo temperatūrą, laiką, prieskonius. Kulinarijos terminų žodynėlis, išsami rodyklė, matavimo vienetų lentelė.
Atsiliepimai