Culina Mundi
Culina Mundi
  • Išparduota.
Nemokamai atvežame Lietuvoje (išskyrus Neringą). Unikali, viena didžiausių ir išsamiausių kulinarinių knygų. Leiskitės į pasaulio kulinarijos atradimų kelionę! Kokie prieskoniai būtini ruošiant trintas sriubas? Kodėl Turkijos virtuvė susijusi su kūniškais malonumais? Kaip teisingai pagaminti japonišką sašimį? O pasiūlę figų saldainių, imbierinių žagarėlių arba angliško kremo ledų pasijusite išmoningi ir originalūs. Knygoje Culina Mundi pateikiama daugiau nei 500 užkandžių, sriubų, pagrindi…
  • Leidėjas:
  • Metai: 2010
  • Puslapiai: 1056
  • ISBN: 9789955385998
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 26 x 32,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: B. Lipavičienė

Culina Mundi Kieti viršeliai - 2010

Atsiliepimai

Aprašymas

Nemokamai atvežame Lietuvoje (išskyrus Neringą).

Unikali, viena didžiausių ir išsamiausių kulinarinių knygų.


Leiskitės į pasaulio kulinarijos atradimų kelionę! Kokie prieskoniai būtini ruošiant trintas sriubas? Kodėl Turkijos virtuvė susijusi su kūniškais malonumais? Kaip teisingai pagaminti japonišką sašimį? O pasiūlę figų saldainių, imbierinių žagarėlių arba angliško kremo ledų pasijusite išmoningi ir originalūs.

Knygoje Culina Mundi pateikiama daugiau nei 500 užkandžių, sriubų, pagrindinių patiekalų, desertų ir pyragų receptų iš įvairiausių pasaulio šalių. Vienintelis toks kulinarinių receptų rinkinys pradžiugins gurmaniškos pasaulio virtuvės gerbėjus.

60 pripažintų virtuvės ekspertų ragina jus leistis į atradimų kelionę po pasaulio šalis: nuo Jungtinių Amerikos Valstijų, per Skandinaviją ir senąjį žemyną net iki Afrikos ir Azijos. Virtuvės šefai jums originaliai pristatys kulinarines savo šalių tradicijas ir kūrybinius sumanymus.

Šalia gerai žinomų ir gurmanų pripažintų nacionalinių virtuvių, tokių kaip Prancūzijos, Italijos, Tailando, Japonijos, šioje knygoje pateikiami dar nepažinti, bet ne mažiau vertingi lobiai iš Pietų Korėjos, Slovėnijos, Kamerūno. Plačiau pažinti šių šalių kulinarijos kultūrą labai padeda įvadiniai tekstai prie kiekvieno recepto. Juose virtuvės šefai dalijasi savo patirtimi. Jie pasakoja savo mėgstamiausio recepto istoriją, kaip patiekalas gavo pavadinimą, supažindina su gimtosios šalies ūkiu, žvejyba, valgymo kultūra, maisto ruošimo būdais, duoda vertingų patarimų, kaip valgius ruošti ir gardinti.

Prieš kiekvieną receptą nurodomas ruošimo laikas ir sudėtingumas. Spalvingos nuotraukos išsamiai iliustruoja visus svarbiausius ruošimo žingsnius, kad patiekalas tikrai pavyktų.

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Leidėjas: Alma littera
  • Metai: 2010
  • Puslapiai: 1056
  • ISBN: 9789955385998
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 26 x 32,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: B. Lipavičienė

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
  • 5
  • 0%
  • 4
  • 0%
  • 3
  • 0%
  • 2
  • 0%
  • 1
  • 0%