Canning and Preserving Food for Beginners: The Complete Guide to Water Bath and Pressure Canning, Fermenting, and Preserving at Home with Easy Recipes
Canning and Preserving Food for Beginners: The Complete Guide to Water Bath and Pressure Canning, Fermenting, and Preserving at Home with Easy Recipes
  • Išparduota
  • Leidėjas:
  • Metai: 2020
  • Puslapiai: 116
  • ISBN-10: 1914017536
  • ISBN-13: 9781914017537
  • Formatas: 21.6 x 28 x 0.6 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Anglų

Canning and Preserving Food for Beginners: The Complete Guide to Water Bath and Pressure Canning, Fermenting, and Preserving at Home with Easy Recipes (el. knyga) (skaityta knyga) | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Autorius: Lydia Reed
  • Leidėjas:
  • Metai: 2020
  • Puslapiai: 116
  • ISBN-10: 1914017536
  • ISBN-13: 9781914017537
  • Formatas: 21.6 x 28 x 0.6 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Anglų Anglų

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
(rodomas nebus)