Atsiliepimai
Aprašymas
Ko gero, tiek daug ir tokio skirtingo skonio patiekalų galima paruošti tik iš bulvių: tarkuotų, grūstų, virtų ir keptų, gruzdintų ir troškintų. Jos tinka ir salotoms, ir sriuboms, ir kepsniams, ir troškiniams.
Išsamus ir aiškus aprašymas, pažingsniui iliustruotas gaminimo procesas, daugybė gudrybių ir patarimų padės bet kurį patiekalą paruošti iš pat pirmo karto.
Ko gero, tiek daug ir tokio skirtingo skonio patiekalų galima paruošti tik iš bulvių: tarkuotų, grūstų, virtų ir keptų, gruzdintų ir troškintų. Jos tinka ir salotoms, ir sriuboms, ir kepsniams, ir troškiniams.
Išsamus ir aiškus aprašymas, pažingsniui iliustruotas gaminimo procesas, daugybė gudrybių ir patarimų padės bet kurį patiekalą paruošti iš pat pirmo karto.
Atsiliepimai