Atsiliepimai
Aprašymas
Tikras pirmykštis džiaugsmas kieme užsikurti kepsninę ir seilę varvinantiems draugams patiekti įspūdingai atrodantį, dūmais kvepiantį, nepakartojamo skonio kepsnį – tai supranti atsivertęs Steveno Raichleno Barbekiu.
Iliustruota daugiau nei 1000 spalvotų nuotraukų, pateikianti 100 receptų knyga bus naudinga visiems: neišmanėliai susipažins su kepsninėmis ir jų priedais, sužinos nuo ko pradėti ir kaip pasigaminti paprastų, bet tikrai ne prastų patiekalų; seni barbekiu vilkai neabejotinai išgirs ko dar negirdėję, atras originalių patiekalų iš viso pasaulio. Skaitytojai patirs, kad galima kepti ne tik mėsą, jūros gėrybes ar daržoves – kepsninė puikiai tinka gaminti ir desertus.
Knyga skirta įvairiausiems skoniams ir gyvenimo atvejams. Trokštantys pasipuikuoti kepėjai čia ras patiekalų, kuriuos pamatę svečiai išsižios. Tie, kurie svajoja pavaišinti kaimynų pulką, išmoks išsikepti visą paršelį. Mėgstantys rizikuoti arba atsargieji sužinos, kokias kepsnines ir kokius kepimo būdus jiems rinktis.
Pasak autoriaus, barbekiu – tai ne smegenų chirurgija. Svarbiausia – kad jums būtų smagu. Atminkite: virtuvėje neklystama.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Daiva D-.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Gelmina.
Pardavėjo reitingas: 97%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dalius.
Pardavėjo reitingas: 91%
Tikras pirmykštis džiaugsmas kieme užsikurti kepsninę ir seilę varvinantiems draugams patiekti įspūdingai atrodantį, dūmais kvepiantį, nepakartojamo skonio kepsnį – tai supranti atsivertęs Steveno Raichleno Barbekiu.
Iliustruota daugiau nei 1000 spalvotų nuotraukų, pateikianti 100 receptų knyga bus naudinga visiems: neišmanėliai susipažins su kepsninėmis ir jų priedais, sužinos nuo ko pradėti ir kaip pasigaminti paprastų, bet tikrai ne prastų patiekalų; seni barbekiu vilkai neabejotinai išgirs ko dar negirdėję, atras originalių patiekalų iš viso pasaulio. Skaitytojai patirs, kad galima kepti ne tik mėsą, jūros gėrybes ar daržoves – kepsninė puikiai tinka gaminti ir desertus.
Knyga skirta įvairiausiems skoniams ir gyvenimo atvejams. Trokštantys pasipuikuoti kepėjai čia ras patiekalų, kuriuos pamatę svečiai išsižios. Tie, kurie svajoja pavaišinti kaimynų pulką, išmoks išsikepti visą paršelį. Mėgstantys rizikuoti arba atsargieji sužinos, kokias kepsnines ir kokius kepimo būdus jiems rinktis.
Pasak autoriaus, barbekiu – tai ne smegenų chirurgija. Svarbiausia – kad jums būtų smagu. Atminkite: virtuvėje neklystama.
Atsiliepimai