Asta Černė

Asta ČernėKaunietė Asta Černė (g. 1988) – vieno populiariausių lietuviškų maisto tinklaraščių „Saulėta virtuvė“ kūrėja, elektroninio kulinarinio žurnalo „Debesys“ kūrybinės komandos narė, projektų vadovė ir abejingų nepaliekančių bestselerių „Saulėtos virtuvės saldumynų knyga“ (2014 m.), „Saulėtos virtuvės pusryčių knyga“ (2015 m.) bei „Saulėtos virtuvės blynai ir vafliai“ (2015 m.) autorė.

Paauglystėje nė pagalvoti negalėjusi apie maisto gaminimą, šiandien Asta Černė virtuvėje randa poilsį, malonumą ir kūrybą. „Įdomiausia tai, kad, prieš sukurdama tinklaraštį, nemokėjau nė orkaitės įsijungti“ – prisipažįsta A. Černė. Pirmieji pasisekę kulinariniai atradimai paskatino autorę dalytis džiaugsmu internete. Pamažu „asmeninės užrašų knygelės“ įrašai gausybei lietuvaičių tapo nuoširdumu ir šiluma pakerinčia gastronomine priklausomybe.

Kai tik neužsiima desertine alchemija, Asta Černė sukinėjasi su šeima įkurtame „Černių bityne“, aktyviai keliauja, fotografuoja, mėgaujasi gamta ir semiasi įkvėpimo naujiems kulinariniams projektams.

Kaunietė Asta Černė (g. 1988) – vieno populiariausių lietuviškų maisto tinklaraščių „Saulėta virtuvė“ kūrėja, elektroninio kulinarinio žurnalo „Debesys“ kūrybinės komandos nar ... ė, projektų vadovė ir abejingų nepaliekančių bestselerių „Saulėtos virtuvės saldumynų knyga“ (2014 m.), „Saulėtos virtuvės pusryčių knyga“ (2015 m.) bei „Saulėtos virtuvės blynai ir vafliai“ (2015 m.) autorė. Paauglystėje nė pagalvoti negalėjusi apie maisto gaminimą, šiandien Asta Černė virtuvėje randa poilsį, malonumą ir kūrybą. „Įdomiausia tai, kad, prieš sukurdama tinklaraštį, nemokėjau nė orkaitės įsijungti“ – prisipažįsta A. Černė. Pirmieji pasisekę kulinariniai atradimai paskatino autorę dalytis džiaugsmu internete. Pamažu „asmeninės užrašų knygelės“ įrašai gausybei lietuvaičių tapo nuoširdumu ir šiluma pakerinčia gastronomine priklausomybe. Kai tik neužsiima desertine alchemija, Asta Černė sukinėjasi su šeima įkurtame „Černių bityne“, aktyviai keliauja, fotografuoja, mėgaujasi gamta ir semiasi įkvėpimo naujiems kulinariniams projektams.
Skaityti daugiau
iš viso 9
Rodoma 1-99