23,99 €
ANT UGNIES. Žinomas mėsos ekspertas, grilio meistras ir laidų apie maistą kūrėjas dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi
ANT UGNIES. Žinomas mėsos ekspertas, grilio meistras ir laidų apie maistą kūrėjas dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi
23,99 €
15
  • Turime sandėlyje.
"Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“ Vylius Blauzdavičius
23.99 2023-06-12 12:00:00

ANT UGNIES. Žinomas mėsos ekspertas, grilio meistras ir laidų apie maistą kūrėjas dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi | knygos.lt

Atsiliepimai

    • 2021-11-25

    Labai gera knyga. Ir receptai įdomūs, ir daug patarimų.

    Labai gera knyga. Ir receptai įdomūs, ir daug patarimų.

    • 2021-11-25

    Nupirkau vyrui dovanų, bet bus naudinga ir man, daug patiekalų galima ruošti ir virtuvėje, ne tik ant grilio. O jau grožis koks! Fantastiškos nuotraukos ir laba...

    Nupirkau vyrui dovanų, bet bus naudinga ir man, daug patiekalų galima ruošti ir virtuvėje, ne tik ant grilio. O jau grožis koks! Fantastiškos nuotraukos ir labai kokybiškai išleista.

    • 2021-12-20

    Daug naudingų patarimų, geri receptai, labai gražios nuotraukos. Įspūdinga knyga.

    Daug naudingų patarimų, geri receptai, labai gražios nuotraukos. Įspūdinga knyga.

    • 2021-12-23

    Labai gera ir gražiai išleista knyga.

    Labai gera ir gražiai išleista knyga.

    • 2022-03-06

    Daug gerų receptų, patarimų, vyrui labai patiko

    Daug gerų receptų, patarimų, vyrui labai patiko

    • 2022-10-23

    Knyga įkvėpė grilinti ne tik vasarą. Tikra meditacija.

    Knyga įkvėpė grilinti ne tik vasarą. Tikra meditacija.

Formatai:

23,99 € Nauja knyga
kieti viršeliai

Aprašymas

2021 m. knygos.lt perkamiausių negrožinių knygų TOP 10 - 5 vieta
2021 m. knygos.lt perkamiausių knygų TOP 20 - 12 vieta

VYLIUS BLAUZDAVIČIUS – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.

  • Kaip išsirinkti kepsninę?
  • Kas geriau – malkos ar anglys?
  • Kaip kepti, kad jūsų patiekalas nevirstų beskonės sausos mėsos gabalu?
  • Kaip teisingai parinkti ir tinkamai marinuoti mėsą?
  • Kokios daržovės dera prie mėsos patiekalų?
  • Kaip ant ugnies iškepti gardžiausias pusryčių bandeles?
  • Kaip maišyti prieskonius ir ruošti gardžiausius padažus?
  • Beveik 100 receptų: jautiena, kiauliena, paukštiena, žvėriena, daržovės, padažai ir pagardai.  

„Daug kas galvoja, kad prilygti virtuvės šefui neįmanoma – jo ir orkaitė kitokia, ir puodai, ir prieskoniai ypatingi. Ne, nereikia jokių profesionalams skirtų prietaisų. Aš gaminu pačiose įvairiausiose vietose: virtuvėje, lauke, turguje ar šventiniame renginyje. Tikroji kūryba prasideda gamtoje prie kepsninės. Kai viską lemia ne prietaisas, o ugnis. Ji geba sukurti visiškai skirtingus skonius. Jei mėsą ar duoną dėsite ant anglių, išgausite vieną skonį, jei virš ugnies – kitą, šalia ugnies – trečią. O jeigu kepsite nuo ugnies toliau ir tik ant dūmų, tai mėsos skonis bus dar kitoks.

Žmonės perka brangius sportinius automobilius, šoka su parašiutu ar lenda į ledinį vandenį, kad pajustų ryškias emocijas. O maistas – ir ne vieną, o keliskart per dieną – gali suteikti daugiau emocijų ir potyrių nei stipriausias adrenalinas.

Man patinka dalintis. Patinka, kai atėję į parduotuvę man ką nors naujo papasakojate. Mums tikrai ne visada pavyks pagaminti vienodai. Bet dalijimasis skatins tobulėti.

Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“

Vylius Blauzdavičius

EXTRA 25 %nuolaida

23,99 €

Kaina su kuponu: 17,99 €

Kupono kodas: SUPER

Akcija baigiasi už 5d.00:21:46

Prisijunkite ir už šią prekę
gausite 0,24 Knygų Eurų!?
  • Turime sandėlyje.

Formatai:

23,99 € Nauja knyga
kieti viršeliai

2021 m. knygos.lt perkamiausių negrožinių knygų TOP 10 - 5 vieta
2021 m. knygos.lt perkamiausių knygų TOP 20 - 12 vieta

VYLIUS BLAUZDAVIČIUS – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.

  • Kaip išsirinkti kepsninę?
  • Kas geriau – malkos ar anglys?
  • Kaip kepti, kad jūsų patiekalas nevirstų beskonės sausos mėsos gabalu?
  • Kaip teisingai parinkti ir tinkamai marinuoti mėsą?
  • Kokios daržovės dera prie mėsos patiekalų?
  • Kaip ant ugnies iškepti gardžiausias pusryčių bandeles?
  • Kaip maišyti prieskonius ir ruošti gardžiausius padažus?
  • Beveik 100 receptų: jautiena, kiauliena, paukštiena, žvėriena, daržovės, padažai ir pagardai.  

„Daug kas galvoja, kad prilygti virtuvės šefui neįmanoma – jo ir orkaitė kitokia, ir puodai, ir prieskoniai ypatingi. Ne, nereikia jokių profesionalams skirtų prietaisų. Aš gaminu pačiose įvairiausiose vietose: virtuvėje, lauke, turguje ar šventiniame renginyje. Tikroji kūryba prasideda gamtoje prie kepsninės. Kai viską lemia ne prietaisas, o ugnis. Ji geba sukurti visiškai skirtingus skonius. Jei mėsą ar duoną dėsite ant anglių, išgausite vieną skonį, jei virš ugnies – kitą, šalia ugnies – trečią. O jeigu kepsite nuo ugnies toliau ir tik ant dūmų, tai mėsos skonis bus dar kitoks.

Žmonės perka brangius sportinius automobilius, šoka su parašiutu ar lenda į ledinį vandenį, kad pajustų ryškias emocijas. O maistas – ir ne vieną, o keliskart per dieną – gali suteikti daugiau emocijų ir potyrių nei stipriausias adrenalinas.

Man patinka dalintis. Patinka, kai atėję į parduotuvę man ką nors naujo papasakojate. Mums tikrai ne visada pavyks pagaminti vienodai. Bet dalijimasis skatins tobulėti.

Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“

Vylius Blauzdavičius

Atsiliepimai

    • Leonas
    • 2022-10-30

    Labai gera knyga

    • Kristupas
    • 2022-10-23

    Knyga įkvėpė grilinti ne tik vasarą. Tikra meditacija.

    • Diana
    • 2022-04-15

    Pirkau dovanų, sako, kad patiko :)

    • Aiste V.
    • 2022-03-06

    Daug gerų receptų, patarimų, vyrui labai patiko

    • Andrius
    • 2022-02-16

    Visiškai nereikalinga informacija… Max 3-4 receptai…

    • JL
    • 2022-01-30

    labai naudinga knyga

    • Inga
    • 2021-12-24

    👍

    • Deimantas V.
    • 2021-12-23

    Labai gera ir gražiai išleista knyga.

    • Ruslanas
    • 2021-12-23

    Gera knyga

    • KL
    • 2021-12-20

    Daug naudingų patarimų, geri receptai, labai gražios nuotraukos. Įspūdinga knyga.

    • Vilma V.
    • 2021-12-17

    nelabai patiko. tikejaus geriau.

    • Gedas
    • 2021-12-09

    gera knyga

    • Ghost
    • 2021-12-03

    Visų receptų nežiūrėjau, bet teko ją pavartyti pas draugus. Tai, tiesą pasakius, visi mano perskaityti receptai (gal tik apie 10 %) buvo tokie, kur tarsi sakydavo, kad "štai, jei taip padarysi, tai bus nevalgoma..." Bet gal aš tik pataikiau ant "netinkamų" receptų :)

    • Lilė D.
    • 2021-11-25

    Nupirkau vyrui dovanų, bet bus naudinga ir man, daug patiekalų galima ruošti ir virtuvėje, ne tik ant grilio. O jau grožis koks! Fantastiškos nuotraukos ir labai kokybiškai išleista.

    • Adomas
    • 2021-11-25

    Labai gera knyga. Ir receptai įdomūs, ir daug patarimų.

Rodyti daugiau
15 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
80%
4
0%
3
7%
2
7%
1
7%