Atsiliepimai
Labai gera knyga. Ir receptai įdomūs, ir daug patarimų.
Labai gera knyga. Ir receptai įdomūs, ir daug patarimų.
Nupirkau vyrui dovanų, bet bus naudinga ir man, daug patiekalų galima ruošti ir virtuvėje, ne tik ant grilio. O jau grožis koks! Fantastiškos nuotraukos ir laba...
Nupirkau vyrui dovanų, bet bus naudinga ir man, daug patiekalų galima ruošti ir virtuvėje, ne tik ant grilio. O jau grožis koks! Fantastiškos nuotraukos ir labai kokybiškai išleista.
Daug naudingų patarimų, geri receptai, labai gražios nuotraukos. Įspūdinga knyga.
Daug naudingų patarimų, geri receptai, labai gražios nuotraukos. Įspūdinga knyga.
Labai gera ir gražiai išleista knyga.
Labai gera ir gražiai išleista knyga.
Daug gerų receptų, patarimų, vyrui labai patiko
Daug gerų receptų, patarimų, vyrui labai patiko
Knyga įkvėpė grilinti ne tik vasarą. Tikra meditacija.
Knyga įkvėpė grilinti ne tik vasarą. Tikra meditacija.
Formatai:
Aprašymas
2021 m. knygos.lt perkamiausių negrožinių knygų TOP 10 - 5 vieta
2021 m. knygos.lt perkamiausių knygų TOP 20 - 12 vieta
VYLIUS BLAUZDAVIČIUS – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.
„Daug kas galvoja, kad prilygti virtuvės šefui neįmanoma – jo ir orkaitė kitokia, ir puodai, ir prieskoniai ypatingi. Ne, nereikia jokių profesionalams skirtų prietaisų. Aš gaminu pačiose įvairiausiose vietose: virtuvėje, lauke, turguje ar šventiniame renginyje. Tikroji kūryba prasideda gamtoje prie kepsninės. Kai viską lemia ne prietaisas, o ugnis. Ji geba sukurti visiškai skirtingus skonius. Jei mėsą ar duoną dėsite ant anglių, išgausite vieną skonį, jei virš ugnies – kitą, šalia ugnies – trečią. O jeigu kepsite nuo ugnies toliau ir tik ant dūmų, tai mėsos skonis bus dar kitoks.
Žmonės perka brangius sportinius automobilius, šoka su parašiutu ar lenda į ledinį vandenį, kad pajustų ryškias emocijas. O maistas – ir ne vieną, o keliskart per dieną – gali suteikti daugiau emocijų ir potyrių nei stipriausias adrenalinas.
Man patinka dalintis. Patinka, kai atėję į parduotuvę man ką nors naujo papasakojate. Mums tikrai ne visada pavyks pagaminti vienodai. Bet dalijimasis skatins tobulėti.
Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“
Vylius Blauzdavičius
EXTRA 25 %nuolaida
Kaina su kuponu: 17,99 €
Kupono kodas: SUPER
Akcija baigiasi už 5d.00:21:46
Formatai:
2021 m. knygos.lt perkamiausių negrožinių knygų TOP 10 - 5 vieta
2021 m. knygos.lt perkamiausių knygų TOP 20 - 12 vieta
VYLIUS BLAUZDAVIČIUS – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.
„Daug kas galvoja, kad prilygti virtuvės šefui neįmanoma – jo ir orkaitė kitokia, ir puodai, ir prieskoniai ypatingi. Ne, nereikia jokių profesionalams skirtų prietaisų. Aš gaminu pačiose įvairiausiose vietose: virtuvėje, lauke, turguje ar šventiniame renginyje. Tikroji kūryba prasideda gamtoje prie kepsninės. Kai viską lemia ne prietaisas, o ugnis. Ji geba sukurti visiškai skirtingus skonius. Jei mėsą ar duoną dėsite ant anglių, išgausite vieną skonį, jei virš ugnies – kitą, šalia ugnies – trečią. O jeigu kepsite nuo ugnies toliau ir tik ant dūmų, tai mėsos skonis bus dar kitoks.
Žmonės perka brangius sportinius automobilius, šoka su parašiutu ar lenda į ledinį vandenį, kad pajustų ryškias emocijas. O maistas – ir ne vieną, o keliskart per dieną – gali suteikti daugiau emocijų ir potyrių nei stipriausias adrenalinas.
Man patinka dalintis. Patinka, kai atėję į parduotuvę man ką nors naujo papasakojate. Mums tikrai ne visada pavyks pagaminti vienodai. Bet dalijimasis skatins tobulėti.
Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“
Vylius Blauzdavičius
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
DĖMESIO!
Tai yra elektroninė knyga, skirta skaityti el. knygų skaityklėse, telefonuose, planšetėse ar kompiuteriuose.
DĖMESIO!
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas .
Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Norite ir jūs parduoti skaitytas knygas ir užsidirbti?
Sužinokite daugiau čia
Norite ir jūs parduoti skaitytas knygas ir užsidirbti?
Sužinokite daugiau čia
Atsiliepimai
Labai gera knyga
Knyga įkvėpė grilinti ne tik vasarą. Tikra meditacija.
Pirkau dovanų, sako, kad patiko :)
Daug gerų receptų, patarimų, vyrui labai patiko
Visiškai nereikalinga informacija… Max 3-4 receptai…
labai naudinga knyga
👍
Labai gera ir gražiai išleista knyga.
Gera knyga
Daug naudingų patarimų, geri receptai, labai gražios nuotraukos. Įspūdinga knyga.
nelabai patiko. tikejaus geriau.
gera knyga
Visų receptų nežiūrėjau, bet teko ją pavartyti pas draugus. Tai, tiesą pasakius, visi mano perskaityti receptai (gal tik apie 10 %) buvo tokie, kur tarsi sakydavo, kad "štai, jei taip padarysi, tai bus nevalgoma..." Bet gal aš tik pataikiau ant "netinkamų" receptų :)
Nupirkau vyrui dovanų, bet bus naudinga ir man, daug patiekalų galima ruošti ir virtuvėje, ne tik ant grilio. O jau grožis koks! Fantastiškos nuotraukos ir labai kokybiškai išleista.
Labai gera knyga. Ir receptai įdomūs, ir daug patarimų.