4,99 €
35,69 €
-86% su kodu: EXTRA
ANT UGNIES  (knyga su defektais)
ANT UGNIES (knyga su defektais)
4,99
35,69 €
  • Turime sandėlyje
"Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“ Vylius Blauzdavičius
35.69
  • Leidėjas:
  • Metai: 2021
  • Puslapiai: 272
  • ISBN: 9786094872228
  • Prekės kodas: 2200100822726
  • Versijos kodas: DF
  • Formatas: 20 x 25,8 x 2,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

ANT UGNIES (knyga su defektais) (el. knyga) (skaityta knyga) | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Viršelis su pažeidimu.

2021 m. knygos.lt perkamiausių negrožinių knygų TOP 10 - 5 vieta
2021 m. knygos.lt perkamiausių knygų TOP 20 - 12 vieta

VYLIUS BLAUZDAVIČIUS – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.

  • Kaip išsirinkti kepsninę?
  • Kas geriau – malkos ar anglys?
  • Kaip kepti, kad jūsų patiekalas nevirstų beskonės sausos mėsos gabalu?
  • Kaip teisingai parinkti ir tinkamai marinuoti mėsą?
  • Kokios daržovės dera prie mėsos patiekalų?
  • Kaip ant ugnies iškepti gardžiausias pusryčių bandeles?
  • Kaip maišyti prieskonius ir ruošti gardžiausius padažus?
  • Beveik 100 receptų: jautiena, kiauliena, paukštiena, žvėriena, daržovės, padažai ir pagardai.  

„Daug kas galvoja, kad prilygti virtuvės šefui neįmanoma – jo ir orkaitė kitokia, ir puodai, ir prieskoniai ypatingi. Ne, nereikia jokių profesionalams skirtų prietaisų. Aš gaminu pačiose įvairiausiose vietose: virtuvėje, lauke, turguje ar šventiniame renginyje. Tikroji kūryba prasideda gamtoje prie kepsninės. Kai viską lemia ne prietaisas, o ugnis. Ji geba sukurti visiškai skirtingus skonius. Jei mėsą ar duoną dėsite ant anglių, išgausite vieną skonį, jei virš ugnies – kitą, šalia ugnies – trečią. O jeigu kepsite nuo ugnies toliau ir tik ant dūmų, tai mėsos skonis bus dar kitoks.

Žmonės perka brangius sportinius automobilius, šoka su parašiutu ar lenda į ledinį vandenį, kad pajustų ryškias emocijas. O maistas – ir ne vieną, o keliskart per dieną – gali suteikti daugiau emocijų ir potyrių nei stipriausias adrenalinas.

Man patinka dalintis. Patinka, kai atėję į parduotuvę man ką nors naujo papasakojate. Mums tikrai ne visada pavyks pagaminti vienodai. Bet dalijimasis skatins tobulėti.

Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“

Vylius Blauzdavičius

EXTRA 86 % nuolaida su kodu: EXTRA

4,99
35,69 €
Turime sandėlyje

Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.

Prisijunkite ir už šią prekę
gausite 0,36 Knygų Eurų!?
Įsigykite dovanų kuponą
Daugiau
  • Autorius: Vylius Blauzdavičius
  • Leidėjas:
  • Metai: 2021
  • Puslapiai: 272
  • ISBN: 9786094872228
  • Prekės kodas:2200100822726
  • Versijos kodas: DF
  • Formatas: 20 x 25,8 x 2,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių Lietuvių

Viršelis su pažeidimu.

2021 m. knygos.lt perkamiausių negrožinių knygų TOP 10 - 5 vieta
2021 m. knygos.lt perkamiausių knygų TOP 20 - 12 vieta

VYLIUS BLAUZDAVIČIUS – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.

  • Kaip išsirinkti kepsninę?
  • Kas geriau – malkos ar anglys?
  • Kaip kepti, kad jūsų patiekalas nevirstų beskonės sausos mėsos gabalu?
  • Kaip teisingai parinkti ir tinkamai marinuoti mėsą?
  • Kokios daržovės dera prie mėsos patiekalų?
  • Kaip ant ugnies iškepti gardžiausias pusryčių bandeles?
  • Kaip maišyti prieskonius ir ruošti gardžiausius padažus?
  • Beveik 100 receptų: jautiena, kiauliena, paukštiena, žvėriena, daržovės, padažai ir pagardai.  

„Daug kas galvoja, kad prilygti virtuvės šefui neįmanoma – jo ir orkaitė kitokia, ir puodai, ir prieskoniai ypatingi. Ne, nereikia jokių profesionalams skirtų prietaisų. Aš gaminu pačiose įvairiausiose vietose: virtuvėje, lauke, turguje ar šventiniame renginyje. Tikroji kūryba prasideda gamtoje prie kepsninės. Kai viską lemia ne prietaisas, o ugnis. Ji geba sukurti visiškai skirtingus skonius. Jei mėsą ar duoną dėsite ant anglių, išgausite vieną skonį, jei virš ugnies – kitą, šalia ugnies – trečią. O jeigu kepsite nuo ugnies toliau ir tik ant dūmų, tai mėsos skonis bus dar kitoks.

Žmonės perka brangius sportinius automobilius, šoka su parašiutu ar lenda į ledinį vandenį, kad pajustų ryškias emocijas. O maistas – ir ne vieną, o keliskart per dieną – gali suteikti daugiau emocijų ir potyrių nei stipriausias adrenalinas.

Man patinka dalintis. Patinka, kai atėję į parduotuvę man ką nors naujo papasakojate. Mums tikrai ne visada pavyks pagaminti vienodai. Bet dalijimasis skatins tobulėti.

Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“

Vylius Blauzdavičius

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
(rodomas nebus)