ANT UGNIES. Žinomas mėsos ekspertas, grilio meistras ir laidų apie maistą kūrėjas dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi
19,59 €
35,69 €
15
Turime sandėlyje
ANT UGNIES. Žinomas mėsos ekspertas, grilio meistras ir laidų apie maistą kūrėjas dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi
"Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“
Vylius Blauzdavičius
ANT UGNIES. Žinomas mėsos ekspertas, grilio meistras ir laidų apie maistą kūrėjas dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi+ nemokamas atvežimas! | knygos.lt
Labai gera knyga. Ir receptai įdomūs, ir daug patarimų.
Labai gera knyga. Ir receptai įdomūs, ir daug patarimų.
Lilė D.
2021-11-25
Nupirkau vyrui dovanų, bet bus naudinga ir man, daug patiekalų galima ruošti ir virtuvėje, ne tik ant grilio. O jau grožis koks! Fantastiškos nuotraukos ir laba...
Nupirkau vyrui dovanų, bet bus naudinga ir man, daug patiekalų galima ruošti ir virtuvėje, ne tik ant grilio. O jau grožis koks! Fantastiškos nuotraukos ir labai kokybiškai išleista.
KL
2021-12-20
Daug naudingų patarimų, geri receptai, labai gražios nuotraukos. Įspūdinga knyga.
Daug naudingų patarimų, geri receptai, labai gražios nuotraukos. Įspūdinga knyga.
Deimantas V.
2021-12-23
Labai gera ir gražiai išleista knyga.
Labai gera ir gražiai išleista knyga.
Aiste V.
2022-03-06
Daug gerų receptų, patarimų, vyrui labai patiko
Daug gerų receptų, patarimų, vyrui labai patiko
Kristupas
2022-10-23
Knyga įkvėpė grilinti ne tik vasarą. Tikra meditacija.
Knyga įkvėpė grilinti ne tik vasarą. Tikra meditacija.
2021 m. knygos.lt perkamiausių negrožinių knygų TOP 10 - 5 vieta 2021 m. knygos.lt perkamiausių knygų TOP 20 - 12 vieta
VYLIUS BLAUZDAVIČIUS – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.
Kaip išsirinkti kepsninę?
Kas geriau – malkos ar anglys?
Kaip kepti, kad jūsų patiekalas nevirstų beskonės sausos mėsos gabalu?
Kaip teisingai parinkti ir tinkamai marinuoti mėsą?
Kokios daržovės dera prie mėsos patiekalų?
Kaip ant ugnies iškepti gardžiausias pusryčių bandeles?
Kaip maišyti prieskonius ir ruošti gardžiausius padažus?
Beveik 100 receptų: jautiena, kiauliena, paukštiena, žvėriena, daržovės, padažai ir pagardai.
„Daug kas galvoja, kad prilygti virtuvės šefui neįmanoma – jo ir orkaitė kitokia, ir puodai, ir prieskoniai ypatingi. Ne, nereikia jokių profesionalams skirtų prietaisų. Aš gaminu pačiose įvairiausiose vietose: virtuvėje, lauke, turguje ar šventiniame renginyje. Tikroji kūryba prasideda gamtoje prie kepsninės. Kai viską lemia ne prietaisas, o ugnis. Ji geba sukurti visiškai skirtingus skonius. Jei mėsą ar duoną dėsite ant anglių, išgausite vieną skonį, jei virš ugnies – kitą, šalia ugnies – trečią. O jeigu kepsite nuo ugnies toliau ir tik ant dūmų, tai mėsos skonis bus dar kitoks.
Žmonės perka brangius sportinius automobilius, šoka su parašiutu ar lenda į ledinį vandenį, kad pajustų ryškias emocijas. O maistas – ir ne vieną, o keliskart per dieną – gali suteikti daugiau emocijų ir potyrių nei stipriausias adrenalinas.
Man patinka dalintis. Patinka, kai atėję į parduotuvę man ką nors naujo papasakojate. Mums tikrai ne visada pavyks pagaminti vienodai. Bet dalijimasis skatins tobulėti.
Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“
Vylius Blauzdavičius
EXTRA 45 % nuolaida
19,59 €
35,69 €
Turime sandėlyje
Kupono kodas: VASARA
Akcija baigiasi už 5d.06:56:43
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Prisijunkite ir už šią prekę gausite 0,36 Knygų Eurų!?
Rezervuok ir atsiimk po 30 minučių!
Knygynų darbo metu.
Už tą pačią 19,59 kainą
(kasoje pasakę kodą VASARA)
pirkite knygos.lt knygynuose.
Apgailestaujame, tačiau prekės rezervacija nesėkminga. Jūsų pasirinktame knygyne šios prekės nebeturime.
Prašome patikrinti likutį kituose knygynuose arba užsisakyti internetu ir pasirinkti patogiausią pristatymo būdą. Galima rinktis atsiėmimą knygyne arba į artimiausią paštomatą.
Ačiū už rezervaciją!
Prekė bus paruošta už:
30:00
min.
Prekių atvykite atsiimti tik kai gausite patvirtinimą SMS ar el. paštu. Jūsų rezervacija galios iki
Knygos.lt knygynas
Nuostabiosios knygyno fėjos jau ieško jūsų prekės, o kai tik ras - gausite pranešimą el. paštu ir SMS! 🧚
2021 m. knygos.lt perkamiausių negrožinių knygų TOP 10 - 5 vieta 2021 m. knygos.lt perkamiausių knygų TOP 20 - 12 vieta
VYLIUS BLAUZDAVIČIUS – laidų apie maistą kūrėjas, mėsos parduotuvių „Chef the Viking“ ir restorano šeimininkas, mėsos guru ir grilio ekspertas – dalijasi savo patirtimi, gardžiausiais kepsnių receptais ir kviečia susidraugauti su ugnimi.
Kaip išsirinkti kepsninę?
Kas geriau – malkos ar anglys?
Kaip kepti, kad jūsų patiekalas nevirstų beskonės sausos mėsos gabalu?
Kaip teisingai parinkti ir tinkamai marinuoti mėsą?
Kokios daržovės dera prie mėsos patiekalų?
Kaip ant ugnies iškepti gardžiausias pusryčių bandeles?
Kaip maišyti prieskonius ir ruošti gardžiausius padažus?
Beveik 100 receptų: jautiena, kiauliena, paukštiena, žvėriena, daržovės, padažai ir pagardai.
„Daug kas galvoja, kad prilygti virtuvės šefui neįmanoma – jo ir orkaitė kitokia, ir puodai, ir prieskoniai ypatingi. Ne, nereikia jokių profesionalams skirtų prietaisų. Aš gaminu pačiose įvairiausiose vietose: virtuvėje, lauke, turguje ar šventiniame renginyje. Tikroji kūryba prasideda gamtoje prie kepsninės. Kai viską lemia ne prietaisas, o ugnis. Ji geba sukurti visiškai skirtingus skonius. Jei mėsą ar duoną dėsite ant anglių, išgausite vieną skonį, jei virš ugnies – kitą, šalia ugnies – trečią. O jeigu kepsite nuo ugnies toliau ir tik ant dūmų, tai mėsos skonis bus dar kitoks.
Žmonės perka brangius sportinius automobilius, šoka su parašiutu ar lenda į ledinį vandenį, kad pajustų ryškias emocijas. O maistas – ir ne vieną, o keliskart per dieną – gali suteikti daugiau emocijų ir potyrių nei stipriausias adrenalinas.
Man patinka dalintis. Patinka, kai atėję į parduotuvę man ką nors naujo papasakojate. Mums tikrai ne visada pavyks pagaminti vienodai. Bet dalijimasis skatins tobulėti.
Ir ši knyga gimė iš noro dalintis. Mėsos kepimo technika, mano atradimai virtuvėje, maisto kelias iki mūsų skrandžių – visa tai noriu papasakoti. Nebūtina tiksliai atkartoti mano receptų, tik noriu, kad, rinkdamiesi mėsą ar pradėję ją gaminti, žinotumėte, kaip tai daryti skaniausiai.“
Vylius Blauzdavičius
Atsiliepimai
Leonas
2022-10-30
Labai gera knyga
Kristupas
2022-10-23
Knyga įkvėpė grilinti ne tik vasarą. Tikra meditacija.
Diana
2022-04-15
Pirkau dovanų, sako, kad patiko :)
Aiste V.
2022-03-06
Daug gerų receptų, patarimų, vyrui labai patiko
Andrius
2022-02-16
Visiškai nereikalinga informacija… Max 3-4 receptai…
JL
2022-01-30
labai naudinga knyga
Inga
2021-12-24
👍
Deimantas V.
2021-12-23
Labai gera ir gražiai išleista knyga.
Ruslanas
2021-12-23
Gera knyga
KL
2021-12-20
Daug naudingų patarimų, geri receptai, labai gražios nuotraukos. Įspūdinga knyga.
Vilma V.
2021-12-17
nelabai patiko. tikejaus geriau.
Gedas
2021-12-09
gera knyga
Ghost
2021-12-03
Visų receptų nežiūrėjau, bet teko ją pavartyti pas draugus. Tai, tiesą pasakius, visi mano perskaityti receptai (gal tik apie 10 %) buvo tokie, kur tarsi sakydavo, kad "štai, jei taip padarysi, tai bus nevalgoma..." Bet gal aš tik pataikiau ant "netinkamų" receptų :)
Lilė D.
2021-11-25
Nupirkau vyrui dovanų, bet bus naudinga ir man, daug patiekalų galima ruošti ir virtuvėje, ne tik ant grilio. O jau grožis koks! Fantastiškos nuotraukos ir labai kokybiškai išleista.
Adomas
2021-11-25
Labai gera knyga. Ir receptai įdomūs, ir daug patarimų.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai
Labai gera knyga
Knyga įkvėpė grilinti ne tik vasarą. Tikra meditacija.
Pirkau dovanų, sako, kad patiko :)
Daug gerų receptų, patarimų, vyrui labai patiko
Visiškai nereikalinga informacija… Max 3-4 receptai…
labai naudinga knyga
👍
Labai gera ir gražiai išleista knyga.
Gera knyga
Daug naudingų patarimų, geri receptai, labai gražios nuotraukos. Įspūdinga knyga.
nelabai patiko. tikejaus geriau.
gera knyga
Visų receptų nežiūrėjau, bet teko ją pavartyti pas draugus. Tai, tiesą pasakius, visi mano perskaityti receptai (gal tik apie 10 %) buvo tokie, kur tarsi sakydavo, kad "štai, jei taip padarysi, tai bus nevalgoma..." Bet gal aš tik pataikiau ant "netinkamų" receptų :)
Nupirkau vyrui dovanų, bet bus naudinga ir man, daug patiekalų galima ruošti ir virtuvėje, ne tik ant grilio. O jau grožis koks! Fantastiškos nuotraukos ir labai kokybiškai išleista.
Labai gera knyga. Ir receptai įdomūs, ir daug patarimų.