Atsiliepimai
Aprašymas
Trečius metus iš eilės geriausiu pasaulyje pripažinto VMG kulinarinio žurnalo leidėjai inicijavo išskirtinį projektą – pristatyti Baltijos šalių gastronominį pasaulį, apie kurį iki šiol plačiuoju mastu buvo mažai žinoma. To rezultatu tapo VMG kulinariniuose apdovanojimuose pristatyta knyga, kurioje parengti reportažai iš 99 skaniausių vietų Baltijos šalyse, tarp kurių – geriausi ir įdomiausi restoranai, barai, kavinės. Kiekvienai šaliai atstovauja 33 vietos. Knyga parengta anglų kalba.
Baltijos regionas ilgą laiką buvo ištrintas iš Europos gastronominio žemėlapio, dauguma vakariečių galbūt net nėra girdėję apie Baltijos šalių virtuvę, nes nė vienas jos restoranas nėra įvertintas prestižine „Michelin" restoranų gido žvaigžde. O be reikalo. Čia galima rasti aukščiausios kokybės ekologiškų produktų, didelį kūrybinį potencialą ir norą nustebinti vietiniais skoniais.
Šios knygos tikslas – padėti susipažinti su Baltijos šalių virtuve ir patogiai bei stilingai atrasti geriausius dėmesio vertus restoranus. VMG komandai teko aplankyti kiekvieną vietą ne mažiau nei 3 kartus – 2 kartai, kai restoranas nežinojo, kad lankysis, o vienas kartas, kai buvo iš anksto susitarta dėl vizito. Iš viso per kelionę po Baltijos šalis buvo nuvažiuota 4000 km, nueita 400 km, pagaminta 180 patiekalų.
EXTRA 10 % nuolaida
Kupono kodas: NORIU10
Akcija baigiasi už 07:23:59
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Cornelia.
Pardavėjo reitingas: 100%
Trečius metus iš eilės geriausiu pasaulyje pripažinto VMG kulinarinio žurnalo leidėjai inicijavo išskirtinį projektą – pristatyti Baltijos šalių gastronominį pasaulį, apie kurį iki šiol plačiuoju mastu buvo mažai žinoma. To rezultatu tapo VMG kulinariniuose apdovanojimuose pristatyta knyga, kurioje parengti reportažai iš 99 skaniausių vietų Baltijos šalyse, tarp kurių – geriausi ir įdomiausi restoranai, barai, kavinės. Kiekvienai šaliai atstovauja 33 vietos. Knyga parengta anglų kalba.
Baltijos regionas ilgą laiką buvo ištrintas iš Europos gastronominio žemėlapio, dauguma vakariečių galbūt net nėra girdėję apie Baltijos šalių virtuvę, nes nė vienas jos restoranas nėra įvertintas prestižine „Michelin" restoranų gido žvaigžde. O be reikalo. Čia galima rasti aukščiausios kokybės ekologiškų produktų, didelį kūrybinį potencialą ir norą nustebinti vietiniais skoniais.
Šios knygos tikslas – padėti susipažinti su Baltijos šalių virtuve ir patogiai bei stilingai atrasti geriausius dėmesio vertus restoranus. VMG komandai teko aplankyti kiekvieną vietą ne mažiau nei 3 kartus – 2 kartai, kai restoranas nežinojo, kad lankysis, o vienas kartas, kai buvo iš anksto susitarta dėl vizito. Iš viso per kelionę po Baltijos šalis buvo nuvažiuota 4000 km, nueita 400 km, pagaminta 180 patiekalų.
Atsiliepimai
.