500 salotų
500 salotų
  • Išparduota.
Nuo šaltų iki karštų, nuo lengvų užkandžių iki atstojančių pagrindinį patiekalą, nuo aštrių iki švelnaus skonio – ši knyga yra pats geriausias vadovas tiems, kurie mėgsta eksperimentuori ruošdami salotas, ir vertina greitai pagaminamą, šviežią ir sveiką maistą. Viliojantis ir platus šiltų ir šaltų salotų rinkinys bet kuriuo metų laiku tinka ruošiant lengvus pietus, užkandžius arba pagrindinį patiekalą. Įvairiuose salotų receptuose puikiai dera tokie nuostabūs skoniai kaip mocarela, pomidorai…
  • Autorius: Susannah Blake
  • Leidėjas:
  • Metai: 2010
  • Puslapiai: 288
  • ISBN: 9789955062424
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 15,7 x 15,7 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Ieva Albertavičienė, Džilda Grubinskaitė

500 salotų Kieti viršeliai - 2010

Atsiliepimai

Aprašymas

Nuo šaltų iki karštų, nuo lengvų užkandžių iki atstojančių pagrindinį patiekalą, nuo aštrių iki švelnaus skonio – ši knyga yra pats geriausias vadovas tiems, kurie mėgsta eksperimentuori ruošdami salotas, ir vertina greitai pagaminamą, šviežią ir sveiką maistą.

Viliojantis ir platus šiltų ir šaltų salotų rinkinys bet kuriuo metų laiku tinka ruošiant lengvus pietus, užkandžius arba pagrindinį patiekalą.

Įvairiuose salotų receptuose puikiai dera tokie nuostabūs skoniai kaip mocarela, pomidorai ir bazilikai Kaprio salotose arba aitriosios paprikos, mėtos ir česnakai rytietiškose jautienos salotose su Tailando bazilikais.

Penkiuose šimtuose klasikinių ir šiuolaikinių salotų receptų jūs tikrai rasite tai, ko ieškote, ir ši knyga visam laikui taps jūsų salotų gamybos vadovu.

Išparduota.

Turi egzempliorių? Parduok!

  • Autorius: Susannah Blake
  • Leidėjas: Naujoji Rosma
  • Metai: 2010
  • Puslapiai: 288
  • ISBN: 9789955062424
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 15,7 x 15,7 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Ieva Albertavičienė, Džilda Grubinskaitė

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
  • 5
  • 0%
  • 4
  • 0%
  • 3
  • 0%
  • 2
  • 0%
  • 1
  • 0%