Easy meals that capture the flavor of every seasonDanielle Majeika’s vegetarian recipes harmonize the garden with the kitchen for the best-tasting veggie dishes all year round. These simple plant-based meals show you how to use every part of your produce in recipes that let the vegetables shine, Autumn Slow Cooker Minestrone with Kale, Butternut Squash and Cranberry BeansButternut Squash Galette with Caramelized Onions and Blue CheeseStuffed Poblanos with Farro and Pinto BeansEmber-Roasted Beet…
Easy meals that capture the flavor of every season
Danielle Majeika’s vegetarian recipes harmonize the garden with the kitchen for the best-tasting veggie dishes all year round. These simple plant-based meals show you how to use every part of your produce in recipes that let the vegetables shine,
Autumn Slow Cooker Minestrone with Kale, Butternut Squash and Cranberry BeansButternut Squash Galette with Caramelized Onions and Blue CheeseStuffed Poblanos with Farro and Pinto BeansEmber-Roasted Beets and Their Greens with Calabrian Chili AioliParmesan-Baked Parsnip Gnocchi with MarinaraFresh Pea Soup with Arugula Salsa VerdeGardening and harvesting tips are perfect for farmers and gardeners, and the delicious, plant-based recipes are great for vegetarians, farmers’ market enthusiasts and people just looking to add more veggies to their diet. Bring your harvest to the plate each season and enjoy the (cooked) fruits of your labor.
19,59 €
Prisijunkiteir už šią prekę gausite0,98 Knygų Eurų!?
Elektroninė knyga:
Atsiuntimas po užsakymo akimirksniu! Skirta skaitymui tik kompiuteryje, planšetėje ar kitame elektroniniame įrenginyje.
Easy meals that capture the flavor of every season
Danielle Majeika’s vegetarian recipes harmonize the garden with the kitchen for the best-tasting veggie dishes all year round. These simple plant-based meals show you how to use every part of your produce in recipes that let the vegetables shine,
Autumn Slow Cooker Minestrone with Kale, Butternut Squash and Cranberry BeansButternut Squash Galette with Caramelized Onions and Blue CheeseStuffed Poblanos with Farro and Pinto BeansEmber-Roasted Beets and Their Greens with Calabrian Chili AioliParmesan-Baked Parsnip Gnocchi with MarinaraFresh Pea Soup with Arugula Salsa VerdeGardening and harvesting tips are perfect for farmers and gardeners, and the delicious, plant-based recipes are great for vegetarians, farmers’ market enthusiasts and people just looking to add more veggies to their diet. Bring your harvest to the plate each season and enjoy the (cooked) fruits of your labor.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai