Atsiliepimai
Formatai:
Aprašymas
Delving into modern nutrition, culinary theory, Ayurvedic medicine and Naturopathy, this book introduces the guiding concepts behind the Better Food Bureau ethos. Come with us and explore the links between stress and digestive health, how organisation and conscious choices (or the lack thereof) can have a huge impact on your health, the importance of eating the right food for your body type, the Ayurvedic view on diet, and The Three Pillars of Health. This informative and unique book guides you through core elements that build to make up our Sensory Impact Model - a way of cooking that encourages a healthy relationship with food, that prompts you to explore and develop your own kitchen skill set, and grow your understanding of foods place in a healthy lifestyle.
The Sensory Impact Model draws on modern cooking techniques, Ayurvedic taste principals and strategic thinking to equip you with a method of analysing any dish to identify its individual flavour elements, and then gives you a strategy for building a Chef-quality recipe, layer by flavour layer, that suits your needs and health requirements.
With 50 Chef-designed recipes and full-page colour photos, diagrams, and a clean minimalist layout, this book is also a visual delight!
Elektroninė knyga:
Atsiuntimas po užsakymo akimirksniu! Skirta skaitymui tik kompiuteryje, planšetėje ar kitame elektroniniame įrenginyje.
Kaip skaityti el. knygas ACSM formatu?
Formatai:
Delving into modern nutrition, culinary theory, Ayurvedic medicine and Naturopathy, this book introduces the guiding concepts behind the Better Food Bureau ethos. Come with us and explore the links between stress and digestive health, how organisation and conscious choices (or the lack thereof) can have a huge impact on your health, the importance of eating the right food for your body type, the Ayurvedic view on diet, and The Three Pillars of Health. This informative and unique book guides you through core elements that build to make up our Sensory Impact Model - a way of cooking that encourages a healthy relationship with food, that prompts you to explore and develop your own kitchen skill set, and grow your understanding of foods place in a healthy lifestyle.
The Sensory Impact Model draws on modern cooking techniques, Ayurvedic taste principals and strategic thinking to equip you with a method of analysing any dish to identify its individual flavour elements, and then gives you a strategy for building a Chef-quality recipe, layer by flavour layer, that suits your needs and health requirements.
With 50 Chef-designed recipes and full-page colour photos, diagrams, and a clean minimalist layout, this book is also a visual delight!
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
DĖMESIO!
Tai yra elektroninė knyga, skirta skaityti el. knygų skaityklėse, telefonuose, planšetėse ar kompiuteriuose.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
DĖMESIO!
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Norite ir jūs parduoti skaitytas knygas ir užsidirbti?
Sužinokite daugiau čia
Perskaityta knyga: Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio. Knygos kokybė įvertinta knygos.lt ekspertų.
Atsiliepimai