The James Beard Award-winning author and baker shares the secret to baking perfectly airy and light souffl�s with technique tips and a variety of recipes.One of the most decadent dishes in French cuisine, souffl�s are also famously intimidating for the home cook. In this comprehensive souffl� cookbook, consummate baker Greg Patent takes readers from souffl� basics--such as a lesson on beating egg whites, and a review of sauce bases--to creating a wide array of souffl� hot and cold, savory and s…
The James Beard Award-winning author and baker shares the secret to baking perfectly airy and light souffl�s with technique tips and a variety of recipes.
One of the most decadent dishes in French cuisine, souffl�s are also famously intimidating for the home cook. In this comprehensive souffl� cookbook, consummate baker Greg Patent takes readers from souffl� basics--such as a lesson on beating egg whites, and a review of sauce bases--to creating a wide array of souffl� hot and cold, savory and sweet, molded and unmolded, as well as specialty show-off dishes, all following basic French culinary techniques.
Savory recipes include Leek and Pancetta, Fennel, Salmon and cheese souffl�s. Sweet recipes begin with some classic hot renditions of Chocolate, Vanilla Bean, Fresh Strawberry, and Grand Marnier Souffl�, then move into scrumptious cold recipes of Passion Fruit, Ste. Germaine Lime, Almond and Praline Souffl� Floating Islands
28,89 €
Prisijunkiteir už šią prekę gausite0,29 Knygų Eurų!?
Elektroninė knyga:
Atsiuntimas po užsakymo akimirksniu! Skirta skaitymui tik kompiuteryje, planšetėje ar kitame elektroniniame įrenginyje.
The James Beard Award-winning author and baker shares the secret to baking perfectly airy and light souffl�s with technique tips and a variety of recipes.
One of the most decadent dishes in French cuisine, souffl�s are also famously intimidating for the home cook. In this comprehensive souffl� cookbook, consummate baker Greg Patent takes readers from souffl� basics--such as a lesson on beating egg whites, and a review of sauce bases--to creating a wide array of souffl� hot and cold, savory and sweet, molded and unmolded, as well as specialty show-off dishes, all following basic French culinary techniques.
Savory recipes include Leek and Pancetta, Fennel, Salmon and cheese souffl�s. Sweet recipes begin with some classic hot renditions of Chocolate, Vanilla Bean, Fresh Strawberry, and Grand Marnier Souffl�, then move into scrumptious cold recipes of Passion Fruit, Ste. Germaine Lime, Almond and Praline Souffl� Floating Islands
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai