A pocket guide with everything you need to know to enjoy sushi at a restaurant or at home.Sushi is one of the most popular foods in the world. But sushi lovers know there’s more to learn beyond the spicy tuna, salmon avocado, and California maki roll lunch special at your local restaurant. This staple of the Japanese diet has been perfected by sushi chefs for hundreds of years. Each component—from the fish and the rice to the nori, vegetables, wasabi, and soy sauce—works in perfect harmony to c…
A pocket guide with everything you need to know to enjoy sushi at a restaurant or at home. Sushi is one of the most popular foods in the world. But sushi lovers know there’s more to learn beyond the spicy tuna, salmon avocado, and California maki roll lunch special at your local restaurant. This staple of the Japanese diet has been perfected by sushi chefs for hundreds of years. Each component—from the fish and the rice to the nori, vegetables, wasabi, and soy sauce—works in perfect harmony to create a single bite of pure pleasure. But sushi can also be intimidating. Where does the fish come from? Are there seasons for sushi fish? What does omakase mean? And how do you make sushi at home? Within the pages of this pocket-sized guide, you’ll find information, how-tos, and trivia for sushi lovers at all levels. Experts and newbies alike will learn. • Types of Sushi Fish and Their Origins • The Importance of Sushi Rice • Sushi Etiquette • 10 Ways to Expand Your Palate • How to Slice Fish • And more!
12,79 €
Prisijunkiteir už šią prekę gausite0,64 Knygų Eurų!?
Elektroninė knyga:
Atsiuntimas po užsakymo akimirksniu! Skirta skaitymui tik kompiuteryje, planšetėje ar kitame elektroniniame įrenginyje.
A pocket guide with everything you need to know to enjoy sushi at a restaurant or at home. Sushi is one of the most popular foods in the world. But sushi lovers know there’s more to learn beyond the spicy tuna, salmon avocado, and California maki roll lunch special at your local restaurant. This staple of the Japanese diet has been perfected by sushi chefs for hundreds of years. Each component—from the fish and the rice to the nori, vegetables, wasabi, and soy sauce—works in perfect harmony to create a single bite of pure pleasure. But sushi can also be intimidating. Where does the fish come from? Are there seasons for sushi fish? What does omakase mean? And how do you make sushi at home? Within the pages of this pocket-sized guide, you’ll find information, how-tos, and trivia for sushi lovers at all levels. Experts and newbies alike will learn. • Types of Sushi Fish and Their Origins • The Importance of Sushi Rice • Sushi Etiquette • 10 Ways to Expand Your Palate • How to Slice Fish • And more!
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai