When a recipe calls for a whole chopped onion, most of us start by cutting through the top and root sections, removing the layers of paper-thin skin, then inspecting for any skanky layers or black sooty mould that can sometimes lie in the inner layers. The waste is discarded without much thought.I have a memory of my grandmother standing over me, inspecting the detritus and making sure I wasn't being a 'wasteful chef'.Our lives, like the onions we use, can be dissected layer by layer, and sorte…
When a recipe calls for a whole chopped onion, most of us start by cutting through the top and root sections, removing the layers of paper-thin skin, then inspecting for any skanky layers or black sooty mould that can sometimes lie in the inner layers. The waste is discarded without much thought.
I have a memory of my grandmother standing over me, inspecting the detritus and making sure I wasn't being a 'wasteful chef'.
Our lives, like the onions we use, can be dissected layer by layer, and sorted into the good bits and the bad bits. The stories in this book delve into some of the layers of my life - the good and the bad - including the people, the lessons, and the recipes that sustained me through them.
11,89 €
Prisijunkiteir už šią prekę gausite0,12 Knygų Eurų!?
Elektroninė knyga:
Atsiuntimas po užsakymo akimirksniu! Skirta skaitymui tik kompiuteryje, planšetėje ar kitame elektroniniame įrenginyje.
When a recipe calls for a whole chopped onion, most of us start by cutting through the top and root sections, removing the layers of paper-thin skin, then inspecting for any skanky layers or black sooty mould that can sometimes lie in the inner layers. The waste is discarded without much thought.
I have a memory of my grandmother standing over me, inspecting the detritus and making sure I wasn't being a 'wasteful chef'.
Our lives, like the onions we use, can be dissected layer by layer, and sorted into the good bits and the bad bits. The stories in this book delve into some of the layers of my life - the good and the bad - including the people, the lessons, and the recipes that sustained me through them.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai