Delicious Experiments to Discover, Build, Explore and More!Emma Vanstone, Chief Experimenter at Science Sparks and author of This Is Rocket Science, is a scientist, educator, author and mother ready to break down the science behind the tastiest treats in your kitchen. Whether you want to learn the magic of chemistry, the speed of color, the basics of earth science or the effects of structural engineering, food is a great way to explore all of this and more. Each experiment uses edible ingredien…
Delicious Experiments to Discover, Build, Explore and More!
Emma Vanstone, Chief Experimenter at Science Sparks and author of This Is Rocket Science, is a scientist, educator, author and mother ready to break down the science behind the tastiest treats in your kitchen. Whether you want to learn the magic of chemistry, the speed of color, the basics of earth science or the effects of structural engineering, food is a great way to explore all of this and more.
Each experiment uses edible ingredients to reveal the properties of the foods we eat every day. Using the acid in vinegar to dissolve egg shells, baking soda to make The Best Fizzy Lemonade or boiling water to make Ice Cubes in a Flash, each project helps you understand the how and why of the world around you. With 60 unique scientific projects, Snackable Science Experiments will entertain and amaze for hours on end!
17,59 €
Prisijunkiteir už šią prekę gausite0,18 Knygų Eurų!?
Elektroninė knyga:
Atsiuntimas po užsakymo akimirksniu! Skirta skaitymui tik kompiuteryje, planšetėje ar kitame elektroniniame įrenginyje.
Delicious Experiments to Discover, Build, Explore and More!
Emma Vanstone, Chief Experimenter at Science Sparks and author of This Is Rocket Science, is a scientist, educator, author and mother ready to break down the science behind the tastiest treats in your kitchen. Whether you want to learn the magic of chemistry, the speed of color, the basics of earth science or the effects of structural engineering, food is a great way to explore all of this and more.
Each experiment uses edible ingredients to reveal the properties of the foods we eat every day. Using the acid in vinegar to dissolve egg shells, baking soda to make The Best Fizzy Lemonade or boiling water to make Ice Cubes in a Flash, each project helps you understand the how and why of the world around you. With 60 unique scientific projects, Snackable Science Experiments will entertain and amaze for hours on end!
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai