"Peppered with anecdotes on life, food, and Middle Eastern culture, this book will provide real foodies with a classic they can enjoy for years to come" (The Oxford Time).This wide-ranging treasury of recipes from the Middle East--with dishes from the plains of Georgia to Afghanistan, Egypt, Syria, Lebanon, Israel, Persia, and Armenia--is a wonderful tour of rich culinary traditions that has become a modern classic, guiding us first around the mezzeh table and then leading us on to soups, salad…
"Peppered with anecdotes on life, food, and Middle Eastern culture, this book will provide real foodies with a classic they can enjoy for years to come" (The Oxford Time).
This wide-ranging treasury of recipes from the Middle East--with dishes from the plains of Georgia to Afghanistan, Egypt, Syria, Lebanon, Israel, Persia, and Armenia--is a wonderful tour of rich culinary traditions that has become a modern classic, guiding us first around the mezzeh table and then leading us on to soups, salads, savories, pilafs, kebabs, casseroles, and grills that make the best use of meat, fish, and poultry.
Middle Eastern Cookery explains the different spices that are favored by different countries--mint for Armenia, cumin for Iran, and more--and with each recipe comes a piece of history or a fable, making this book an enjoyable reading experience as well as an incomparable and comprehensive cookbook.
28,89 €
Prisijunkiteir už šią prekę gausite0,29 Knygų Eurų!?
Elektroninė knyga:
Atsiuntimas po užsakymo akimirksniu! Skirta skaitymui tik kompiuteryje, planšetėje ar kitame elektroniniame įrenginyje.
"Peppered with anecdotes on life, food, and Middle Eastern culture, this book will provide real foodies with a classic they can enjoy for years to come" (The Oxford Time).
This wide-ranging treasury of recipes from the Middle East--with dishes from the plains of Georgia to Afghanistan, Egypt, Syria, Lebanon, Israel, Persia, and Armenia--is a wonderful tour of rich culinary traditions that has become a modern classic, guiding us first around the mezzeh table and then leading us on to soups, salads, savories, pilafs, kebabs, casseroles, and grills that make the best use of meat, fish, and poultry.
Middle Eastern Cookery explains the different spices that are favored by different countries--mint for Armenia, cumin for Iran, and more--and with each recipe comes a piece of history or a fable, making this book an enjoyable reading experience as well as an incomparable and comprehensive cookbook.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai