Join author and chef Daniel Hoyer through the varied geography, culture, history, and cuisine of Mexico. Mexico’s rich history and myriad cultural influences are reflected in its food, which exposes a largely unexplored world of nuanced flavors and unique ingredients, as well as a wide range of cooking styles and techniques. Includes cuisines from the Northern Frontier, the Pacific Coast, the Isthmus of Tehuantepec, the Central Crossroads, the Colonial Plains and Highlands, and the Yucatán Peni…
Join author and chef Daniel Hoyer through the varied geography, culture, history, and cuisine of Mexico. Mexico’s rich history and myriad cultural influences are reflected in its food, which exposes a largely unexplored world of nuanced flavors and unique ingredients, as well as a wide range of cooking styles and techniques. Includes cuisines from the Northern Frontier, the Pacific Coast, the Isthmus of Tehuantepec, the Central Crossroads, the Colonial Plains and Highlands, and the Yucatán Peninsula.
Daniel Hoyer did a stint as a sous chef for Mark Miller’s Coyote Cafe, which inspired his interest in Mexican and Latin American cooking. He has traveled extensively in Mexico, exploring the cooking as well as the history and culture of that colorful country. He is the author of Mayan Cuisine, Culinary Vietnam, Fiesta on the Grill, and Tamales. He lives in Santa Fe. Authentic recipes from the Northern Coast to the Yucatán Peninsula.
28,89 €
Prisijunkiteir už šią prekę gausite0,29 Knygų Eurų!?
Elektroninė knyga:
Atsiuntimas po užsakymo akimirksniu! Skirta skaitymui tik kompiuteryje, planšetėje ar kitame elektroniniame įrenginyje.
Join author and chef Daniel Hoyer through the varied geography, culture, history, and cuisine of Mexico. Mexico’s rich history and myriad cultural influences are reflected in its food, which exposes a largely unexplored world of nuanced flavors and unique ingredients, as well as a wide range of cooking styles and techniques. Includes cuisines from the Northern Frontier, the Pacific Coast, the Isthmus of Tehuantepec, the Central Crossroads, the Colonial Plains and Highlands, and the Yucatán Peninsula.
Daniel Hoyer did a stint as a sous chef for Mark Miller’s Coyote Cafe, which inspired his interest in Mexican and Latin American cooking. He has traveled extensively in Mexico, exploring the cooking as well as the history and culture of that colorful country. He is the author of Mayan Cuisine, Culinary Vietnam, Fiesta on the Grill, and Tamales. He lives in Santa Fe. Authentic recipes from the Northern Coast to the Yucatán Peninsula.
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai