The gaucho chef shares the secrets of traditional Brazilian grilling with more than 70 recipes plus stories and photos of rustic outdoor gaucho cooking.Join Chef Evandro Caregnato on a culinary journey to discover the authentic Gaucho style of grilling meats called Churrasco. A native gaucho--or South American cowboy--Caregnato grew up in the birthplace of churrasco, Rio Grande do Sul. Now he is the culinary director for the award-winning churrascaria, Texas de Brazil.In Churrasco, Caregnato e…
The gaucho chef shares the secrets of traditional Brazilian grilling with more than 70 recipes plus stories and photos of rustic outdoor gaucho cooking.
Join Chef Evandro Caregnato on a culinary journey to discover the authentic Gaucho style of grilling meats called Churrasco. A native gaucho--or South American cowboy--Caregnato grew up in the birthplace of churrasco, Rio Grande do Sul. Now he is the culinary director for the award-winning churrascaria, Texas de Brazil.
In Churrasco, Caregnato explains how the gauchos from southern Brazil prepare and cook meats over an open fire and shares more than seventy recipes from both his hometown and Texas de Brazil's restaurants. Featuring stories of gaucho life and over 100 mouth-watering photographs, this bookteaches readers how to master the art of churrasco and shows why so many people are falling in love with picanha, chimichurri and caipirinhas!
28,89 €
Prisijunkiteir už šią prekę gausite0,29 Knygų Eurų!?
Elektroninė knyga:
Atsiuntimas po užsakymo akimirksniu! Skirta skaitymui tik kompiuteryje, planšetėje ar kitame elektroniniame įrenginyje.
The gaucho chef shares the secrets of traditional Brazilian grilling with more than 70 recipes plus stories and photos of rustic outdoor gaucho cooking.
Join Chef Evandro Caregnato on a culinary journey to discover the authentic Gaucho style of grilling meats called Churrasco. A native gaucho--or South American cowboy--Caregnato grew up in the birthplace of churrasco, Rio Grande do Sul. Now he is the culinary director for the award-winning churrascaria, Texas de Brazil.
In Churrasco, Caregnato explains how the gauchos from southern Brazil prepare and cook meats over an open fire and shares more than seventy recipes from both his hometown and Texas de Brazil's restaurants. Featuring stories of gaucho life and over 100 mouth-watering photographs, this bookteaches readers how to master the art of churrasco and shows why so many people are falling in love with picanha, chimichurri and caipirinhas!
Atsiliepimai
Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Kainos garantija
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
Elektroninė knyga
22,39 €
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Atsiliepimai