Virtuvė slaptai
Virtuvė slaptai
3
  • Išparduota
Kulinarijos nusikaltėlio nuotykiai Anthony Bourdainas gimė 1956 m. Niujorke prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to šiandien jis yra skambiai tituluojamas šefų šefu, o jo namai – plačiai žinomas Niujorko restoranas „Les Halles“. Po 25-erių palaidūniško gyvenimo metų, per kuriuos sunkiai, bet kantriai kopė į šefystę, Anthony Bourdainas nutaria atskleisti visas kortas ir papasakoti pačią tikriausią kulinarijos nusikalt…
0
  • Autorius: Anthony Bourdain
  • Leidėjas:
  • Metai: 2009
  • Puslapiai: 352
  • ISBN: 9789955233084
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 14,5 x 21,5 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Viktoras Bachmetjevas

Virtuvė slaptai | Anthony Bourdain | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Kulinarijos nusikaltėlio nuotykiai

Anthony Bourdainas gimė 1956 m. Niujorke prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to šiandien jis yra skambiai tituluojamas šefų šefu, o jo namai – plačiai žinomas Niujorko restoranas „Les Halles“.

Po 25-erių palaidūniško gyvenimo metų, per kuriuos sunkiai, bet kantriai kopė į šefystę, Anthony Bourdainas nutaria atskleisti visas kortas ir papasakoti pačią tikriausią kulinarijos nusikaltėlio istoriją. O prasidėjo ji tada, kai mažame žvejų kaimelyje Prancūzijoje Anthony suvalgė pirmąją austrę... Vėliau jo laukė profesionaliai ruošiamo maisto tikrieji džiaugsmai ir nusivylimai, nepralenkiamos virtuvės piratų įgulos, ištikimi ir vienadieniai bendražygiai. Autorius atskleidžia visas tamsiąsias restorano užkulisių kertes, bet nepamiršta ir palaimingų jame praleisto gyvenimo akimirkų. Knygoje nerasite receptų, bet tikrai sužinosite, kaip ruošti maistą taip, kaip ruošia profai, ir ko galbūt trūksta jūsų virtuvėje...

Ši tarantiniška, virtuoziška, šmaikšti profesionalo knyga, neturinti jokių tabu, skiriama visiems gero skonio adeptams ir profesionalams. Tikrai garantuojame, kad jus pagaus įkvėpimas, o jeigu ir ne – iš koto verčiančių istorijų čia į valias.

Apie autorių

Anthony Bourdainas išgarsėjo knyga „Virtuvė slaptai“, kuri vos pasirodžiusi tapo šiuolaikine kulinarinės literatūros klasika. Kūrinys sulaukė tokios sėkmės, kad netrukus kanalas „Food Network“, o vėliau ir „Travel Channel“ pasiūlė Bourdainui kurti ir vesti kulinarijos ir kelionių šou. Taigi jis nuolat keliauja ir rašo. Įvairūs Bourdaino straipsniai ir esė sėkmingai spausdinami daugelyje prestižinių leidinių. O autorinė laida „Anthony Bourdain: No Reservation“ laimėjo 2009-ųjų „Emmy“ apdovanojimą dokumentinės televizijos kategorijoje.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Kulinarijos nusikaltėlio nuotykiai

Anthony Bourdainas gimė 1956 m. Niujorke prancūzų kilmės amerikiečio šeimoje. Baigė garsųjį Amerikos kulinarijos institutą. Tačiau tikriausiai ne vien dėl to šiandien jis yra skambiai tituluojamas šefų šefu, o jo namai – plačiai žinomas Niujorko restoranas „Les Halles“.

Po 25-erių palaidūniško gyvenimo metų, per kuriuos sunkiai, bet kantriai kopė į šefystę, Anthony Bourdainas nutaria atskleisti visas kortas ir papasakoti pačią tikriausią kulinarijos nusikaltėlio istoriją. O prasidėjo ji tada, kai mažame žvejų kaimelyje Prancūzijoje Anthony suvalgė pirmąją austrę... Vėliau jo laukė profesionaliai ruošiamo maisto tikrieji džiaugsmai ir nusivylimai, nepralenkiamos virtuvės piratų įgulos, ištikimi ir vienadieniai bendražygiai. Autorius atskleidžia visas tamsiąsias restorano užkulisių kertes, bet nepamiršta ir palaimingų jame praleisto gyvenimo akimirkų. Knygoje nerasite receptų, bet tikrai sužinosite, kaip ruošti maistą taip, kaip ruošia profai, ir ko galbūt trūksta jūsų virtuvėje...

Ši tarantiniška, virtuoziška, šmaikšti profesionalo knyga, neturinti jokių tabu, skiriama visiems gero skonio adeptams ir profesionalams. Tikrai garantuojame, kad jus pagaus įkvėpimas, o jeigu ir ne – iš koto verčiančių istorijų čia į valias.

Apie autorių

Anthony Bourdainas išgarsėjo knyga „Virtuvė slaptai“, kuri vos pasirodžiusi tapo šiuolaikine kulinarinės literatūros klasika. Kūrinys sulaukė tokios sėkmės, kad netrukus kanalas „Food Network“, o vėliau ir „Travel Channel“ pasiūlė Bourdainui kurti ir vesti kulinarijos ir kelionių šou. Taigi jis nuolat keliauja ir rašo. Įvairūs Bourdaino straipsniai ir esė sėkmingai spausdinami daugelyje prestižinių leidinių. O autorinė laida „Anthony Bourdain: No Reservation“ laimėjo 2009-ųjų „Emmy“ apdovanojimą dokumentinės televizijos kategorijoje.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
3 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%