Atsiliepimai
Aprašymas
„Virtuvės mitų griovėjai" skaitytojams pristato naują savo kūrinį – žurnalą „Verdu ir kepu", pasaulyje geriausiu pripažinto VMG kulinarinio žurnalo-albumo pusbrolį.
Nuo vaikystės svajojau apie šmaikštų, šiltą ir jaukų kulinarinį žurnalą, kurio nebijotum ištepti tešla, aptaškyti kremu ar išplėšti labiausiai patikusio recepto puslapį ir palikti jį ant ant stalo su rašteliu: „Meile, gal gali vakare iškepti šį pyragą?". Nuo šiandien toks žurnalas net 50 000 tiražu pasklis po visą Lietuvą.
Alfas Ivanauskas, VMG vadovas
Žurnalas „Verdu ir kepu" skirtas tiems, kurie mėgsta skaniai valgyti, bet nenori virtuvėje sugaišti daug laiko. Patiekalai paprasti, skanūs ir greitai pagaminami – kasdienai ir ypatingoms progoms. Visus juos mes pagaminome, net nesigirsime per kiek fotosesijų viskas buvo pagaminta, nes tai yra mūsų maža paslaptis, bet pagaminta viskas buvo kosminiu greičiu. Pagaminome, išbandėme ir suvalgėme! Pasigardžiuodami. Taip pat norėjome, kad žurnale būtų naudingos informacijos bei stengėmės ją pateikti nenuobodžiai. Kalbinti specialistai – tai tikri savo srities žinovai, aukščiausio rango profesionalai ir mes nuoširdžiai džiaugiamės bendradarbiavimu su gydytoja dietologe Kristina Jasmontiene bei viena tituluočiausių Lietuvos virėjų, Vilniaus „Neringos" restorano šefe Honorata Lyndo.
vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič
„Virtuvės mitų griovėjai" skaitytojams pristato naują savo kūrinį – žurnalą „Verdu ir kepu", pasaulyje geriausiu pripažinto VMG kulinarinio žurnalo-albumo pusbrolį.
Nuo vaikystės svajojau apie šmaikštų, šiltą ir jaukų kulinarinį žurnalą, kurio nebijotum ištepti tešla, aptaškyti kremu ar išplėšti labiausiai patikusio recepto puslapį ir palikti jį ant ant stalo su rašteliu: „Meile, gal gali vakare iškepti šį pyragą?". Nuo šiandien toks žurnalas net 50 000 tiražu pasklis po visą Lietuvą.
Alfas Ivanauskas, VMG vadovas
Žurnalas „Verdu ir kepu" skirtas tiems, kurie mėgsta skaniai valgyti, bet nenori virtuvėje sugaišti daug laiko. Patiekalai paprasti, skanūs ir greitai pagaminami – kasdienai ir ypatingoms progoms. Visus juos mes pagaminome, net nesigirsime per kiek fotosesijų viskas buvo pagaminta, nes tai yra mūsų maža paslaptis, bet pagaminta viskas buvo kosminiu greičiu. Pagaminome, išbandėme ir suvalgėme! Pasigardžiuodami. Taip pat norėjome, kad žurnale būtų naudingos informacijos bei stengėmės ją pateikti nenuobodžiai. Kalbinti specialistai – tai tikri savo srities žinovai, aukščiausio rango profesionalai ir mes nuoširdžiai džiaugiamės bendradarbiavimu su gydytoja dietologe Kristina Jasmontiene bei viena tituluočiausių Lietuvos virėjų, Vilniaus „Neringos" restorano šefe Honorata Lyndo.
vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
DĖMESIO!
Tai yra elektroninė knyga, skirta skaityti el. knygų skaityklėse, telefonuose, planšetėse ar kompiuteriuose.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
DĖMESIO!
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Norite ir jūs parduoti skaitytas knygas ir užsidirbti?
Sužinokite daugiau čia
Perskaityta knyga: Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio. Knygos kokybė įvertinta knygos.lt ekspertų.
Atsiliepimai
geras zurnalas, yra ka paskaityti ne vien tik receptu yra