Verdu ir kepu. Nr 2
Verdu ir kepu. Nr 2
5
  • Išparduota
„Virtuvės mitų griovėjai" pristato jau antrą kulinarinio žurnalo „Verdu ir kepu" numerį. Jame įvyko tikras receptų sprogimas – jums paruošėme daugiau nei 120 receptų! O tai reiškia, kad šiame numeryje rasite daug pasiūlymų ir kasdienai, ir šventiniam Velykų stalui. Bet prieš tai siūlome surengti rožinę vakarienę – ne tik Valentino dienos proga. Juk rodyti dėmesį mylimiesiems galima kasdien. Žurnale rasite daug patiekalų be gliuteno receptų – ne tik išskirtiniame straipsnyje, bet ir visame žurn…
0

Verdu ir kepu. Nr 2 | VMG | knygos.lt

Atsiliepimai

  • Otilija K.
  • 2016-06-28

Taip patiko, kad nusipirkau visus kitus numerius. :)

Taip patiko, kad nusipirkau visus kitus numerius. :)

Aprašymas

„Virtuvės mitų griovėjai" pristato jau antrą kulinarinio žurnalo „Verdu ir kepu" numerį. Jame įvyko tikras receptų sprogimas – jums paruošėme daugiau nei 120 receptų!

O tai reiškia, kad šiame numeryje rasite daug pasiūlymų ir kasdienai, ir šventiniam Velykų stalui. Bet prieš tai siūlome surengti rožinę vakarienę – ne tik Valentino dienos proga. Juk rodyti dėmesį mylimiesiems galima kasdien. Žurnale rasite daug patiekalų be gliuteno receptų – ne tik išskirtiniame straipsnyje, bet ir visame žurnale – sekite specialiosiomis mūsų ikonėlėmis, taip pat – daug vegetariškų patiekalų receptų. Ypač apsidžiaugs plikytos tešlos mėgėjai – ją gaminsime ne tik saldžiai ir pikantiškai, bet ir žingsnis po žingsnio.

Kepsime duoną, paštetus, vaišinsime populiarių serialų herojus ir gaminsime mėsą su šokoladu. Greiti patiekalai, žaibiškos pastangų nereikalaujančios vakarienės ir, be abejonės, majonezas – jo rasite kiekvienam skoniui. Kokios gi Velykos be majonezo. Kaip iškepti tobulą rostbifą, papasakos žinoma šefė, aukščiausios klasės profesionalė Honorata Lyndo, taip pat jūs sužinosite, kas slepiasi Agnės Jagelavičiūtės šaldytuve, ir dar – supažindinsime jus su aktyvia mūsų puslapio socialiniame tinkle „Facebook" skaitytoja.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


„Virtuvės mitų griovėjai" pristato jau antrą kulinarinio žurnalo „Verdu ir kepu" numerį. Jame įvyko tikras receptų sprogimas – jums paruošėme daugiau nei 120 receptų!

O tai reiškia, kad šiame numeryje rasite daug pasiūlymų ir kasdienai, ir šventiniam Velykų stalui. Bet prieš tai siūlome surengti rožinę vakarienę – ne tik Valentino dienos proga. Juk rodyti dėmesį mylimiesiems galima kasdien. Žurnale rasite daug patiekalų be gliuteno receptų – ne tik išskirtiniame straipsnyje, bet ir visame žurnale – sekite specialiosiomis mūsų ikonėlėmis, taip pat – daug vegetariškų patiekalų receptų. Ypač apsidžiaugs plikytos tešlos mėgėjai – ją gaminsime ne tik saldžiai ir pikantiškai, bet ir žingsnis po žingsnio.

Kepsime duoną, paštetus, vaišinsime populiarių serialų herojus ir gaminsime mėsą su šokoladu. Greiti patiekalai, žaibiškos pastangų nereikalaujančios vakarienės ir, be abejonės, majonezas – jo rasite kiekvienam skoniui. Kokios gi Velykos be majonezo. Kaip iškepti tobulą rostbifą, papasakos žinoma šefė, aukščiausios klasės profesionalė Honorata Lyndo, taip pat jūs sužinosite, kas slepiasi Agnės Jagelavičiūtės šaldytuve, ir dar – supažindinsime jus su aktyvia mūsų puslapio socialiniame tinkle „Facebook" skaitytoja.

Atsiliepimai

    • Ingrida M.
    • 2016-10-19

    Man taip pats geriausias kulinarinis žurnalas.

    • Vanda T.
    • 2016-07-06

    Visada randu įdomių receptų ir naudingų patarimų. Stengiuos nepraleisti nė vieno numerio.

    • Otilija K.
    • 2016-06-28

    Taip patiko, kad nusipirkau visus kitus numerius. :)

    • Vaida S.
    • 2016-04-05

    Man patiko yra naudingos info:)

Rodyti daugiau
5 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
25%
4
25%
3
0%
2
0%
1
0%