Verdu ir kepu. Nr. 7
Verdu ir kepu. Nr. 7
2
  • Išparduota
Ar jaučiate besiartinančią šventę? Mes – taip, nes šventės šaukliai paprastai būna klausimai apie šventinį stalą: „ką pagaminti?", „kaip suruošti veganiško maisto šventinį stalą?", „turiu žąsį – kaip ją skaniai iškepti šventiniam stalui?", „ar įmanomas dar vienas idealios silkės gaminimo būdas?" (pašnibždėsime į ausį – įmanomas, ir net visi aštuoni), „atskleiskite tobulų kalėdinių sausainių paslaptį?", „kaip serviruoti šventinį stalą?", „kaip papuošti eglutę valgomais papuošimais?". Mūsų šventi…
0

Verdu ir kepu. Nr. 7 | knygos.lt

Atsiliepimai

  • Laura B.
  • 2017-04-25

Labai daug šaunių receptų, net tortų, bet ir mėsos mėgėjams. Labai geri antienai ir triušienai receptai. Išbandyti. Super

Labai daug šaunių receptų, net tortų, bet ir mėsos mėgėjams. Labai geri antienai ir triušienai receptai. Išbandyti. Super

Aprašymas

Ar jaučiate besiartinančią šventę? Mes – taip, nes šventės šaukliai paprastai būna klausimai apie šventinį stalą: „ką pagaminti?", „kaip suruošti veganiško maisto šventinį stalą?", „turiu žąsį – kaip ją skaniai iškepti šventiniam stalui?", „ar įmanomas dar vienas idealios silkės gaminimo būdas?" (pašnibždėsime į ausį – įmanomas, ir net visi aštuoni), „atskleiskite tobulų kalėdinių sausainių paslaptį?", „kaip serviruoti šventinį stalą?", „kaip papuošti eglutę valgomais papuošimais?". Mūsų šventiniame numeryje jūs rasite atsakymus į visus šiuos ir kitus klausimus, kuriuos galbūt pamiršote, bet tikrai norėjote užduoti.

Dar norime pasakyti, kad po Kalėdų irgi yra gyvenimas. Yra kasdiena, yra šventė, yra džiaugsmo ir kartais liūdesio. Tad ir tokiomis dienomis jūsų geriausias patarėjas virtuvėje – „Verdu ir kepu".

Šiame numeryje kaip tikra vyšnaitė ant torto puikuojasi gimtadieninis „Verdu ir kepu" tortų stalas, kurį mes paruošėme kartu su žinomiausiomis konditerėmis. Ir šiuos tortus jūs patys galėsite pagaminti savo artimiesiems, juk mūsų devizas yra toks:

Grožėkimės
Mokykimės
Gaminkime
Ragaukime
Vaišinkime
Ir švęskime gyvenimą kartu!!!

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Ar jaučiate besiartinančią šventę? Mes – taip, nes šventės šaukliai paprastai būna klausimai apie šventinį stalą: „ką pagaminti?", „kaip suruošti veganiško maisto šventinį stalą?", „turiu žąsį – kaip ją skaniai iškepti šventiniam stalui?", „ar įmanomas dar vienas idealios silkės gaminimo būdas?" (pašnibždėsime į ausį – įmanomas, ir net visi aštuoni), „atskleiskite tobulų kalėdinių sausainių paslaptį?", „kaip serviruoti šventinį stalą?", „kaip papuošti eglutę valgomais papuošimais?". Mūsų šventiniame numeryje jūs rasite atsakymus į visus šiuos ir kitus klausimus, kuriuos galbūt pamiršote, bet tikrai norėjote užduoti.

Dar norime pasakyti, kad po Kalėdų irgi yra gyvenimas. Yra kasdiena, yra šventė, yra džiaugsmo ir kartais liūdesio. Tad ir tokiomis dienomis jūsų geriausias patarėjas virtuvėje – „Verdu ir kepu".

Šiame numeryje kaip tikra vyšnaitė ant torto puikuojasi gimtadieninis „Verdu ir kepu" tortų stalas, kurį mes paruošėme kartu su žinomiausiomis konditerėmis. Ir šiuos tortus jūs patys galėsite pagaminti savo artimiesiems, juk mūsų devizas yra toks:

Grožėkimės
Mokykimės
Gaminkime
Ragaukime
Vaišinkime
Ir švęskime gyvenimą kartu!!!

Atsiliepimai

    • Laura B.
    • 2017-04-25

    Labai daug šaunių receptų, net tortų, bet ir mėsos mėgėjams. Labai geri antienai ir triušienai receptai. Išbandyti. Super

Rodyti daugiau
2 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%