Atsiliepimai
Knyga, kurios taip reikėjo. Prisižiūrėjis amerikietiškų šou (pvz Sugar rush) apėmė noras gaminti būtent keliasluoksnius tortus. Lietuviškai informacijos maža, o...
Knyga, kurios taip reikėjo. Prisižiūrėjis amerikietiškų šou (pvz Sugar rush) apėmė noras gaminti būtent keliasluoksnius tortus. Lietuviškai informacijos maža, o čia būtent tai, ko norėjau. Parodyta, kad besikartojantys ingredientai, bet skirtingos kombinacijos gali atnešti skanius rezultatus. Tai paskatino gaminti pačiai, nes pasirodė gana paprasta. Iki šiol turėjau įspūdį, kad tortus gali gaminti tik profesionalai. O čia būtent parodyta, kad ne viskas yra taip sunku kaip atrodo. Man labai patiko. Žinoma, nuotraukos labai gražios ir skatina dažniau atsiversti albumą.
Aprašymas
Puikiai iliustruota, albuminė „Tortų knyga" pristato saldžius kepinius. Knygoje yra 35 klasikinių, tačiau inovatyviai pagamintų ir pateiktų tortų bei pyragų receptai. Justina Ramanauskienė, populiari instagramerė, tinklaraščio „Sugar to Dust" autorė, forografė, aistringa namuose gaminto maisto entuziastė, dalinasi savo mėgstamais tortų receptais šventėms ir kasdienai. Autorės nuotraukos bei maisto stlistika žavi savitu stiliumi, kuriam būdinga niūri nuotaika, tamsios spalvos, bet drauge jos primena senųjų meistrų paveikslus. Tad kiekviena nuotrauka tarsi atskiras meno kūrinys.
Justina Ramanauskienė (g. 1983 m.) yra maisto stilistė ir fotografė. Kulinario ir kelionių tinklaraščio „Sugar to Dust” autorė. Justina savo kūryboje semiasi įkvėpimo iš olandų natiurmortų tapytojų, garsiausių pasaulio konditerijos stilistų ir fotografų. Fotografijose akcentuoja stiliaus paprastumą ir subtilų grožį.
Puikiai iliustruota, albuminė „Tortų knyga" pristato saldžius kepinius. Knygoje yra 35 klasikinių, tačiau inovatyviai pagamintų ir pateiktų tortų bei pyragų receptai. Justina Ramanauskienė, populiari instagramerė, tinklaraščio „Sugar to Dust" autorė, forografė, aistringa namuose gaminto maisto entuziastė, dalinasi savo mėgstamais tortų receptais šventėms ir kasdienai. Autorės nuotraukos bei maisto stlistika žavi savitu stiliumi, kuriam būdinga niūri nuotaika, tamsios spalvos, bet drauge jos primena senųjų meistrų paveikslus. Tad kiekviena nuotrauka tarsi atskiras meno kūrinys.
Justina Ramanauskienė (g. 1983 m.) yra maisto stilistė ir fotografė. Kulinario ir kelionių tinklaraščio „Sugar to Dust” autorė. Justina savo kūryboje semiasi įkvėpimo iš olandų natiurmortų tapytojų, garsiausių pasaulio konditerijos stilistų ir fotografų. Fotografijose akcentuoja stiliaus paprastumą ir subtilų grožį.
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
DĖMESIO!
Tai yra elektroninė knyga, skirta skaityti el. knygų skaityklėse, telefonuose, planšetėse ar kompiuteriuose.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
DĖMESIO!
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Norite ir jūs parduoti skaitytas knygas ir užsidirbti?
Sužinokite daugiau čia
Perskaityta knyga: Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio. Knygos kokybė įvertinta knygos.lt ekspertų.
Atsiliepimai
Knyga, kurios taip reikėjo. Prisižiūrėjis amerikietiškų šou (pvz Sugar rush) apėmė noras gaminti būtent keliasluoksnius tortus. Lietuviškai informacijos maža, o čia būtent tai, ko norėjau. Parodyta, kad besikartojantys ingredientai, bet skirtingos kombinacijos gali atnešti skanius rezultatus. Tai paskatino gaminti pačiai, nes pasirodė gana paprasta. Iki šiol turėjau įspūdį, kad tortus gali gaminti tik profesionalai. O čia būtent parodyta, kad ne viskas yra taip sunku kaip atrodo. Man labai patiko. Žinoma, nuotraukos labai gražios ir skatina dažniau atsiversti albumą.
Jei norite nuotraukų albumo - tada taip, nuotraukos tikrai gražios. Bet jei domina receptai, tada knyga nelabai verta dėmesio. Eilė receptų panašūs. Vienas tortas - biskvitas, kremas iš maskarponės ir grietinėlės ir vyšnios, kitas - lygiai tas pats, tik braškės vietoj vyšnių ir pan. Dar vienas pastebėjimas - nemažai netikslumų. Pvz., recepto sudėtinė dalis - vyšnios su sirupu. Čia kas - uogienė? Toliau instrukcijoje nurodyta, kad nukošus ir pakaitinus tuo sirupu reikia aptepti pirmus du torto sluoksnius, bet paskutinį - sulaistyti. Tai kokios konsistencijos tas sirupas? Dar - man asmeniškai tas skyrius knygos pradžioje apie įrankius ir priemones virtuvėje (kočėlą, mentelę ir pan.) atrodo labai jau elementarus ir bereikalingas.