8,69 €
Šokoladas
Šokoladas
6
  • Išparduota
Šokoladas
Šokoladas
Perskaityta: 8,69 €
6
Receptų knyga, skirta visiems šokolado mėgėjams, kuriems patinka gaminti, eksperimentuoti, smaližiauti ir vaišinti. Knygoje daugiau kaip 70 receptų, kaip pasigaminti įvairių gardumynų: tortų, pyragų, sausainių, pudingų, kremų, saldainių, gėrimų su šokoladu.
8.69
SKAITYTAKNYGA
  • Leidėjas:
  • Metai: 2017
  • Puslapiai: 160
  • ISBN: 9786094730269
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 17,5 x 24,6 x 1,8 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Šokoladas | knygos.lt

Atsiliepimai

Perskaitytos

8,69 €
Kaip nauja! ElenaŠim 93%

Aprašymas

„Šokoladas" – receptų knyga, skirta visiems šokolado mėgėjams, kuriems patinka gaminti, eksperimentuoti, smaližiauti ir vaišinti. Knygoje daugiau kaip 70 receptų, kaip pasigaminti įvairių gardumynų: tortų, pyragų, sausainių, pudingų, kremų, saldainių, gėrimų su šokoladu.

Šokoladas, tiksliau, kakavos pupelės, Europą pasiekė Kristupo Kolumbo dėka. Iš pradžių europiečiai nelabai žinojo, ką su jomis daryti, tačiau šiandien turbūt sunku surasti žmogų, kuris būtų visiškai abejingas iš kakavos gaminamam šokoladui ir kitiems šokoladiniams gardumynams.

Receptus su pagrindine sudedamąja dalimi – šokoladu – parengė Kauno kolegijos Maisto technologijos katedros vedėja dr. Ingrida Kraujutienė, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Konditerijos ir duonos gaminių technologijos profesijos mokytojos Janina Narbutienė ir Rasa Virginija Venterienė bei tinklaraščio www.duonosirzaidimu.lt, kelių kulinarinių knygų autorė Jurgita Vaskel.

  • Kaina: 8,69 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas ElenaŠim.

Pardavėjo reitingas:  93%

Knygos būklė
Puikios būklės, kaip nauja.

Perskaitytos

8,69 €
Kaip nauja!
ElenaŠim 93%

„Šokoladas" – receptų knyga, skirta visiems šokolado mėgėjams, kuriems patinka gaminti, eksperimentuoti, smaližiauti ir vaišinti. Knygoje daugiau kaip 70 receptų, kaip pasigaminti įvairių gardumynų: tortų, pyragų, sausainių, pudingų, kremų, saldainių, gėrimų su šokoladu.

Šokoladas, tiksliau, kakavos pupelės, Europą pasiekė Kristupo Kolumbo dėka. Iš pradžių europiečiai nelabai žinojo, ką su jomis daryti, tačiau šiandien turbūt sunku surasti žmogų, kuris būtų visiškai abejingas iš kakavos gaminamam šokoladui ir kitiems šokoladiniams gardumynams.

Receptus su pagrindine sudedamąja dalimi – šokoladu – parengė Kauno kolegijos Maisto technologijos katedros vedėja dr. Ingrida Kraujutienė, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Konditerijos ir duonos gaminių technologijos profesijos mokytojos Janina Narbutienė ir Rasa Virginija Venterienė bei tinklaraščio www.duonosirzaidimu.lt, kelių kulinarinių knygų autorė Jurgita Vaskel.

Atsiliepimai

    • Či
    • 2023-12-24

    Na išties prasti receptai, nerekomenduoju niekam gaišti laiko su šia knyga ir tuo labiau neeksperimentuokite su šiais receptais prieš šventes, nes apturėsite gėdos 😆

    • Greta
    • 2021-01-11

    Dauguma receptų nieko gero, o kai kuriuose dar ir privelta klaidų, tad gaunasi tik sugadinti produktai

    • Ingrida d.
    • 2020-12-09

    Labai patiko , lengvi ir nesunkus receptai .

    • Laura B.
    • 2018-05-07

    Gerai, kai vienoj vietoj tiek receptų, kur galima naudoti šokoladą, nereikia po kelias knygas ieškoti

    • T
    • 2018-02-24

    Labai prastą įspūdį palikusi receptų knygą. Pasikliovau šios knygos Švarcvaldo (Šokoladinio biskvito tortas su grietininiu kremu) receptu, ir receptas netikslus. Sąraše paminėta kakava, tačiau recepte pamiršta paminėti, kur ją įdėti. Kremas ga;iu iškart pasakyti, kad nesigaus. Jis bus beveik pieno skystumo, tad vaizdas bus maždaug - biskvitas ant biskvito. Nežinau dėl kitų receptų, tačiau jau iš karto įspūdį paliko nekokį.

Rodyti daugiau
6 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
20%
4
0%
3
0%
2
0%
1
40%