Atsiliepimai
Aprašymas
„Šokoladas" – receptų knyga, skirta visiems šokolado mėgėjams, kuriems patinka gaminti, eksperimentuoti, smaližiauti ir vaišinti. Knygoje daugiau kaip 70 receptų, kaip pasigaminti įvairių gardumynų: tortų, pyragų, sausainių, pudingų, kremų, saldainių, gėrimų su šokoladu.
Šokoladas, tiksliau, kakavos pupelės, Europą pasiekė Kristupo Kolumbo dėka. Iš pradžių europiečiai nelabai žinojo, ką su jomis daryti, tačiau šiandien turbūt sunku surasti žmogų, kuris būtų visiškai abejingas iš kakavos gaminamam šokoladui ir kitiems šokoladiniams gardumynams.
Receptus su pagrindine sudedamąja dalimi – šokoladu – parengė Kauno kolegijos Maisto technologijos katedros vedėja dr. Ingrida Kraujutienė, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Konditerijos ir duonos gaminių technologijos profesijos mokytojos Janina Narbutienė ir Rasa Virginija Venterienė bei tinklaraščio www.duonosirzaidimu.lt, kelių kulinarinių knygų autorė Jurgita Vaskel.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas ElenaŠim.
Pardavėjo reitingas: 93%
„Šokoladas" – receptų knyga, skirta visiems šokolado mėgėjams, kuriems patinka gaminti, eksperimentuoti, smaližiauti ir vaišinti. Knygoje daugiau kaip 70 receptų, kaip pasigaminti įvairių gardumynų: tortų, pyragų, sausainių, pudingų, kremų, saldainių, gėrimų su šokoladu.
Šokoladas, tiksliau, kakavos pupelės, Europą pasiekė Kristupo Kolumbo dėka. Iš pradžių europiečiai nelabai žinojo, ką su jomis daryti, tačiau šiandien turbūt sunku surasti žmogų, kuris būtų visiškai abejingas iš kakavos gaminamam šokoladui ir kitiems šokoladiniams gardumynams.
Receptus su pagrindine sudedamąja dalimi – šokoladu – parengė Kauno kolegijos Maisto technologijos katedros vedėja dr. Ingrida Kraujutienė, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Konditerijos ir duonos gaminių technologijos profesijos mokytojos Janina Narbutienė ir Rasa Virginija Venterienė bei tinklaraščio www.duonosirzaidimu.lt, kelių kulinarinių knygų autorė Jurgita Vaskel.
Ženkliuku „Kainos garantija” pažymėtoms prekėms Knygos.lt garantuoja geriausią kainą. Jei identiška prekė kitoje internetinėje parduotuvėje kainuoja mažiau - kompensuojame kainų skirtumą. Kainos lyginamos su knygos.lt nurodytų parduotuvių sąrašu prekių kainomis. Knygos.lt įsipareigoja kompensuoti kainų skirtumą pirkėjui, kuris kreipėsi „Kainos garantijos” taisyklėse nurodytomis sąlygomis. Sužinoti daugiau
DĖMESIO!
Ši knyga pateikiama ACSM formatu. Jis nėra tinkamas įprastoms skaityklėms, kurios palaiko EPUB ar MOBI formato el. knygas.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
Daugiau informacijos apie ACSM formato knygas ir kaip jas skaityti rasite čia.
DĖMESIO!
Tai yra elektroninė knyga, skirta skaityti el. knygų skaityklėse, telefonuose, planšetėse ar kompiuteriuose.
Svarbu! Nėra galimybės siųstis el. knygų jungiantis iš Jungtinės Karalystės.
DĖMESIO!
Tai knyga, kurią parduoda privatus žmogus. Kai apmokėsite užsakymą, jį per 7 d. išsiųs knygos pardavėjas . Jei to pardavėjas nepadarys laiku, pinigai jums bus grąžinti automatiškai.
Šios knygos būklė nėra įvertinta knygos.lt ekspertų, todėl visa atsakomybė už nurodytą knygos kokybę priklauso pardavėjui.
Norite ir jūs parduoti skaitytas knygas ir užsidirbti?
Sužinokite daugiau čia
Perskaityta knyga: Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio. Knygos kokybė įvertinta knygos.lt ekspertų.
Atsiliepimai
Na išties prasti receptai, nerekomenduoju niekam gaišti laiko su šia knyga ir tuo labiau neeksperimentuokite su šiais receptais prieš šventes, nes apturėsite gėdos 😆
Dauguma receptų nieko gero, o kai kuriuose dar ir privelta klaidų, tad gaunasi tik sugadinti produktai
Labai patiko , lengvi ir nesunkus receptai .
Gerai, kai vienoj vietoj tiek receptų, kur galima naudoti šokoladą, nereikia po kelias knygas ieškoti
Labai prastą įspūdį palikusi receptų knygą. Pasikliovau šios knygos Švarcvaldo (Šokoladinio biskvito tortas su grietininiu kremu) receptu, ir receptas netikslus. Sąraše paminėta kakava, tačiau recepte pamiršta paminėti, kur ją įdėti. Kremas ga;iu iškart pasakyti, kad nesigaus. Jis bus beveik pieno skystumo, tad vaizdas bus maždaug - biskvitas ant biskvito. Nežinau dėl kitų receptų, tačiau jau iš karto įspūdį paliko nekokį.