Atsiliepimai
Aprašymas
Mano kelionė virtuvėje prasidėjo dar vaikystėje. Pamačius, kaip mama ir močiutė buria tarp puodų ir keptuvių, manyje sukirbėjo tas keistas jausmas, kuris nesiliauja kutenti iki šiol. Skyriau savo gyvenimą kulinarijai. Fanatiškai.
Esu Aurimas Petrikas. Kuklus vaikinas, virtuvės šefas ir maisto fotografas. Degu noru išsiskirti iš kitų ir užkrėsti kaitinančia aistra maistui. Ši knyga apie maistą iš didžiosios raidės, o ne žmogaus autoritetą visuomenėje ar socialinių tinklų skaičiukus.
https://www.instagram.com/aurikamas/
PUSLAPIAI, APŠLAKSTYTI JAUSMU, PAGARDINTI KŪRYBINGAIS, POLĖKIO KUPINAIS IR – SVARBIAUSIA – PAPRASTAIS RECEPTAIS.
Dėmesio!
Nė vienas receptas nenukopijuotas iš interneto platybių ar kitų šaltinių. Virtuvės šefo Aurimo receptai – kiekvienam įkandami eksperimentai su cinkeliu, gimę 3×2 m² namų virtuvėje.
Ar dažnai gamini? Jeigu atsakei „taip“, tuomet turi 61 priežastį atversti knygą, jeigu atsakei „ne“, tada turi 61 priežastį pradėti gaminti!
Knyga įkvėps!
• Nustebinti antrą pusę omletu su maskarponės kremu tingų sekmadienio rytą.
• Aiktelėti kaimyną ragaujant portobello grybo picą vienišą penktadienio vakarą.
• Pavalgydinti vidurnaktį netikėtai užklydusį išalkusį draugą karštu sumuštiniu su garstyčių plutele.
• Nusibraukti nostalgišką ašarą nors ir kas vakarą kremtant ir su niekuo nesidalijant močiutės ežiukus su... ciberžole.
O desertas?! Dievaži, ką ir kalbėti apie adrenaliną kaitinančius saldėsius, tokius kaip vintažinis obuolių pyragas su čiobrelių karamele?!
Netikėtų ingredientų draugystė, kvapą gniaužiantys skonių istorijos siužeto posūkiai ir tikrą puotą akims žadančios nuotraukos!
Trokštu, kad knyga būtų ištepta padažu, o ne stovėtų lentynoje, nuo kurios kartą per metus nuvalai dulkes.
Norėčiau, kad jaustumei mane, stovintį už nugaros ir sakantį: „Dar... dar įberk šiek tiek druskos.“ Atraski savo užslėptą talentą gaminti!
Tavo Aurimas
EXTRA 30 %nuolaida
Kupono kodas: KALEDOS
Akcija baigiasi už 3d.20:00:38
Nuolaidos kodas galioja perkant nuo 10 €. Nuolaidos nesumuojamos.
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas VyckaK.
Pardavėjo reitingas: 98%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Vito.
Pardavėjo reitingas: 100%
Mano kelionė virtuvėje prasidėjo dar vaikystėje. Pamačius, kaip mama ir močiutė buria tarp puodų ir keptuvių, manyje sukirbėjo tas keistas jausmas, kuris nesiliauja kutenti iki šiol. Skyriau savo gyvenimą kulinarijai. Fanatiškai.
Esu Aurimas Petrikas. Kuklus vaikinas, virtuvės šefas ir maisto fotografas. Degu noru išsiskirti iš kitų ir užkrėsti kaitinančia aistra maistui. Ši knyga apie maistą iš didžiosios raidės, o ne žmogaus autoritetą visuomenėje ar socialinių tinklų skaičiukus.
https://www.instagram.com/aurikamas/
PUSLAPIAI, APŠLAKSTYTI JAUSMU, PAGARDINTI KŪRYBINGAIS, POLĖKIO KUPINAIS IR – SVARBIAUSIA – PAPRASTAIS RECEPTAIS.
Dėmesio!
Nė vienas receptas nenukopijuotas iš interneto platybių ar kitų šaltinių. Virtuvės šefo Aurimo receptai – kiekvienam įkandami eksperimentai su cinkeliu, gimę 3×2 m² namų virtuvėje.
Ar dažnai gamini? Jeigu atsakei „taip“, tuomet turi 61 priežastį atversti knygą, jeigu atsakei „ne“, tada turi 61 priežastį pradėti gaminti!
Knyga įkvėps!
• Nustebinti antrą pusę omletu su maskarponės kremu tingų sekmadienio rytą.
• Aiktelėti kaimyną ragaujant portobello grybo picą vienišą penktadienio vakarą.
• Pavalgydinti vidurnaktį netikėtai užklydusį išalkusį draugą karštu sumuštiniu su garstyčių plutele.
• Nusibraukti nostalgišką ašarą nors ir kas vakarą kremtant ir su niekuo nesidalijant močiutės ežiukus su... ciberžole.
O desertas?! Dievaži, ką ir kalbėti apie adrenaliną kaitinančius saldėsius, tokius kaip vintažinis obuolių pyragas su čiobrelių karamele?!
Netikėtų ingredientų draugystė, kvapą gniaužiantys skonių istorijos siužeto posūkiai ir tikrą puotą akims žadančios nuotraukos!
Trokštu, kad knyga būtų ištepta padažu, o ne stovėtų lentynoje, nuo kurios kartą per metus nuvalai dulkes.
Norėčiau, kad jaustumei mane, stovintį už nugaros ir sakantį: „Dar... dar įberk šiek tiek druskos.“ Atraski savo užslėptą talentą gaminti!
Tavo Aurimas
Atsiliepimai
Knyga parašyta taip, kad net man nemokančiai gaminti atėjo įkvėpimas gamint. Nuostabus šefas, nuostabi knyga. Lauksiu tęsinio!
Geri receptai
Puikūs receptai, gražios nuotraukos.
Verti patarimai, kasdieniniai virtuvės "meistrystei"
Gaila, bet tikrai labai nepatiko, nors dėjau daug vilčių, kad bus labai gerai. Daugybė įvairių receptų, bet didžioji dalis neišdirbta. Labai pritrūko meilės maistui ir techninių jo gamybos žinių. Sourdough dalis iš viso buvo labai techniškai neteisinga,o ir rezultatas nuotraukose prastas. Apskritai, toks biški copy paste Joshua Weissman koncepto.
Nuostabiai aprašyti receptai, jauties taip lyg pats autorius būtų šalia. Rekomenduoju
Receptai labai išjausti ir kruopščiai atrinkti. Smagūs pavadinimai, bei skyrius nustebink antrą pusę!
Man asmeniškai knyga nepaliko įspūdžio. Labai prašauta su patiekalų nuotraukomis, jos sunkiai "įžiūrimos" nors pateiktos per visą lapą, bandyta padaryti meną iš nuotraukos, pamirštant patį patiekalą, jo visiškai nesimato. Ingridientai nėra paprastai randami, ar tie baziniai, kurie būna kiekviename šaldytuve
Labai patiko . Knyga verta demesio .
Labai patiko knygos apipvidalinimas ir įdomūs receptai. Viena geriausių kulinarinių knygų, pirkčiau ir dar kartą
Puikūs, meilės pilni receptai :) Kiekvienas maisto mylėtojas, turėtų įsigyti šią knygą !
Nuostabi! K