Mano Paryžiaus virtuvė
Mano Paryžiaus virtuvė
6
  • Išparduota
Knygoje „Mano Paryžiaus virtuvė“ Davidas klasikai įkvepia modernumo: supažindina su ne tokiais žinomais maisto produktais ar jų deriniais, pateikia 100 saldžių ir nesaldžių patiekalų receptų, kurie atspindi šiuolaikinių paryžiečių valgymo įpročius ir kultūrą. Čia jūs rasite prancūziškos svogūnų sriubos, baltųjų pupelių, dešrelių ir antienos troškinio, gaidį raudonojo vyno padaže, kiaulienos šonkauliukų su karamele, ėriuko blauzdelių tadžino, keptų žiedinių kopūstų su duka, sūdytų menkių gruzdu…
0
  • Originalus pavadinimas: My Paris Kitchen: Recipes and Stories
  • Autorius: David Lebovitz
  • Leidėjas:
  • Metai: 2015
  • Puslapiai: 360
  • ISBN: 9785415024032
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 20,3 x 25,4 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Eglė Mačerauskė

Mano Paryžiaus virtuvė | knygos.lt

Atsiliepimai

  • Terese J.
  • 2016-08-22

Knyga ne tik naudinga virtuvėje, bet įdomi ir šiaip paskaityti. Jos privalumas - parašyta virėjo, kuris žavisi prancūzų virtuve, bet drauge stebi ją iš šalies, ...

Knyga ne tik naudinga virtuvėje, bet įdomi ir šiaip paskaityti. Jos privalumas - parašyta virėjo, kuris žavisi prancūzų virtuve, bet drauge stebi ją iš šalies, tokiu būdu tarsi "įrašydamas" tipišką paryžiečių maistą į bendresnį pasaulinį kontekstą. Tai ne tik įdomu, bet ir leidžia suprasti (todėl pačiam koreguoti) daugelį maisto gamybos ypatumų. Knyga ypači naudinga ir patraukli "kodėlčiams", mėgstantiems ne aklai kartoti, o prisitaikyti savo aplinkai ir galimybėms puikius prancūziškus receptus.

Aprašymas

Knygoje „Mano Paryžiaus virtuvė“ Davidas klasikai įkvepia modernumo: supažindina su ne tokiais žinomais maisto produktais ar jų deriniais, pateikia 100 saldžių ir nesaldžių patiekalų receptų, kurie atspindi šiuolaikinių paryžiečių valgymo įpročius ir kultūrą.

Čia jūs rasite prancūziškos svogūnų sriubos, baltųjų pupelių, dešrelių ir antienos troškinio, gaidį raudonojo vyno padaže, kiaulienos šonkauliukų su karamele, ėriuko blauzdelių tadžino, keptų žiedinių kopūstų su duka, sūdytų menkių gruzdučių su totorišku padažu, kvietinių kruopų salotų su trūkažolėmis, šakninėmis daržovėmis ir granatų sėklomis receptus.

Žinoma, rasite ir desertų receptų: šilto šokoladinio pyrago su sūdytos karamelės užpilu, lauro lapų kekso su apelsinų glajumi, prancūziško sūrio pyrago... Sąrašą tenka stabdyti vos įsibėgėjus.

Davidas su jam būdingu išskirtiniu sąmoju pasakoja įvairiausias istorijas, pažeria šūsnį spalvingų miesto ir virtuvės nuotraukų, atvirauja apie keistenybes, sunkumus, grožį ir džiaugsmus, kurie kunkuliuoja pasaulio kulinarijos sostinėje.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Knygoje „Mano Paryžiaus virtuvė“ Davidas klasikai įkvepia modernumo: supažindina su ne tokiais žinomais maisto produktais ar jų deriniais, pateikia 100 saldžių ir nesaldžių patiekalų receptų, kurie atspindi šiuolaikinių paryžiečių valgymo įpročius ir kultūrą.

Čia jūs rasite prancūziškos svogūnų sriubos, baltųjų pupelių, dešrelių ir antienos troškinio, gaidį raudonojo vyno padaže, kiaulienos šonkauliukų su karamele, ėriuko blauzdelių tadžino, keptų žiedinių kopūstų su duka, sūdytų menkių gruzdučių su totorišku padažu, kvietinių kruopų salotų su trūkažolėmis, šakninėmis daržovėmis ir granatų sėklomis receptus.

Žinoma, rasite ir desertų receptų: šilto šokoladinio pyrago su sūdytos karamelės užpilu, lauro lapų kekso su apelsinų glajumi, prancūziško sūrio pyrago... Sąrašą tenka stabdyti vos įsibėgėjus.

Davidas su jam būdingu išskirtiniu sąmoju pasakoja įvairiausias istorijas, pažeria šūsnį spalvingų miesto ir virtuvės nuotraukų, atvirauja apie keistenybes, sunkumus, grožį ir džiaugsmus, kurie kunkuliuoja pasaulio kulinarijos sostinėje.

Atsiliepimai

    • Jolita P.
    • 2024-02-13

    ❤️

    • Giedrė J.
    • 2016-08-22

    Knygą pirkau todėl, kad kaip ir daugelis esu įsimylėjusi Paryžių. Antra priežastis, aš jau seniai seku knygos autoriaus gyvenimą ir trečia - istorijos ir patirtis man gal net svarbiau už pačius receptus.

    • Terese J.
    • 2016-08-22

    Knyga ne tik naudinga virtuvėje, bet įdomi ir šiaip paskaityti. Jos privalumas - parašyta virėjo, kuris žavisi prancūzų virtuve, bet drauge stebi ją iš šalies, tokiu būdu tarsi "įrašydamas" tipišką paryžiečių maistą į bendresnį pasaulinį kontekstą. Tai ne tik įdomu, bet ir leidžia suprasti (todėl pačiam koreguoti) daugelį maisto gamybos ypatumų. Knyga ypači naudinga ir patraukli "kodėlčiams", mėgstantiems ne aklai kartoti, o prisitaikyti savo aplinkai ir galimybėms puikius prancūziškus receptus.

Rodyti daugiau
6 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
33%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%