26,00 €
KVIEČIŲ PILVAS: atsisakyk kviečių, numesk svorio ir susigrąžink sveikatą - svarbiausia XXI a. knyga apie sveikatą pagaliau lietuviškai!
KVIEČIŲ PILVAS: atsisakyk kviečių, numesk svorio ir susigrąžink sveikatą - svarbiausia XXI a. knyga apie sveikatą pagaliau lietuviškai!
14
  • Išparduota
KVIEČIŲ PILVAS: atsisakyk kviečių, numesk svorio ir susigrąžink sveikatą - svarbiausia XXI a. knyga apie sveikatą pagaliau lietuviškai!
KVIEČIŲ PILVAS: atsisakyk kviečių, numesk svorio ir susigrąžink sveikatą - svarbiausia XXI a. knyga apie sveikatą pagaliau lietuviškai!
Perskaityta: 26,00 €
14
Į žmogaus mitybą įtraukti grūdai padidino užkrečiamųjų ir kaulų ligų skaičių, vaikų mirtingumą, sumažino gyvenimo trukmę ir tapo cukrinio diabeto atsiradimo priežastimi. Kodėl anksčiau moterys beveik nesimankštindavo, bet retai kuri sverdavo per 60 kilogramų? Kodėl antsvorio turi daug ir rimtai sportuojantys sportininkai? Kodėl „alaus pilvus“ turi alaus negeriantys paaugliai ar namų šeimininkės? Kodėl negalite atsikratyti antsvorio, nors maitinatės sveikai ir valgote tik visų grūdo dalių d…
26.00
SKAITYTAKNYGA
  • Originalus pavadinimas: WHEAT BELLY: LOSE THE WHEAT, LOSE THE WEIGHT, AND FIND YOUR PATH BACK TO HEALTH
  • Autorius: William Davis
  • Leidėjas:
  • Metai: 2014
  • Puslapiai: 384
  • ISBN: 9786094037009
  • Formatas: 14,5 x 21,5 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių
  • Vertėjas: Dalia Janušaitienė
  • Knygų serija:

KVIEČIŲ PILVAS: atsisakyk kviečių, numesk svorio ir susigrąžink sveikatą - svarbiausia XXI a. knyga apie sveikatą pagaliau lietuviškai! | knygos.lt

Atsiliepimai

  • Eglė
  • 2016-08-22

Išsamiai aprašytas glitimo poveikis žmogaus organizmui, pateikti tyrimų rezultatai. Verta paskaityti.

Išsamiai aprašytas glitimo poveikis žmogaus organizmui, pateikti tyrimų rezultatai. Verta paskaityti.

  • 2014-11-11

Pirkau knygą nes sudomino... o kai pradėjau skaityti tai pašiurpau ką mes gauname vietoj kviečių. Ši knyga man suteikė daug atsakymų, kurie buvo susiję su mano ...

Pirkau knygą nes sudomino... o kai pradėjau skaityti tai pašiurpau ką mes gauname vietoj kviečių. Ši knyga man suteikė daug atsakymų, kurie buvo susiję su mano savijauta, kuri kamavo jau daugiau nei metus.... Net trumpam atsisakius kviečių pasijaučiau žymiai geriau. Paskaitykite ir nuspręskite patys ......

  • reda j.
  • 2015-07-18

Labai įdomi knyga, pasakysiu atvirai – labai susimąsčiau ką valgau, stengiuosi laikytis gerų patarimų, kuriuos radau knygoje. Net nepastebėjau, kad pradėjo kris...

Labai įdomi knyga, pasakysiu atvirai – labai susimąsčiau ką valgau, stengiuosi laikytis gerų patarimų, kuriuos radau knygoje. Net nepastebėjau, kad pradėjo kristi svoris ir pradėjau geriau jaustis. :) Labai rekomenduoju paskaityti visiems.

  • 2014-11-09

Super knyga. Verta įsigyti 5 balai.

Super knyga. Verta įsigyti 5 balai.

Perskaitytos

26,00 €
Kaip nauja!

Aprašymas

Į žmogaus mitybą įtraukti grūdai padidino užkrečiamųjų ir kaulų ligų skaičių, vaikų mirtingumą, sumažino gyvenimo trukmę ir tapo cukrinio diabeto atsiradimo priežastimi.

Kodėl anksčiau moterys beveik nesimankštindavo, bet retai kuri sverdavo per 60 kilogramų? Kodėl antsvorio turi daug ir rimtai sportuojantys sportininkai? Kodėl „alaus pilvus“ turi alaus negeriantys paaugliai ar namų šeimininkės? Kodėl negalite atsikratyti antsvorio, nors maitinatės sveikai ir valgote tik visų grūdo dalių duoną? Ne saikingai vartojamas cukrus ar riebalai kalti, įsitikinęs medicinos mokslų daktaras Williamas Davisas. Šokiruojančioje knygoje apie kviečius jis pagrindžia teiginį, kad daugelis sveikatos problemų, pradedant nuovargiu ir baigiant virškinimo sutrikimais bei nutukimu, susijusios su nekaltai atrodančiu sėlenų keksiuku ar riestainiu su cinamonu ir razinomis, kurį kas dieną suvalgote užsigerdami kava.

Jeigu pastebėjote, kad tampotės iššokusį, nepatogų „kviečių pilvą“ ar nesėkmingai bandote įsisprausti į praėjusiais metais dėvėtus džinsus, mėginate įtikinti savo gydytoją, jog maitinatės tinkamai, tačiau vis dar turite antsvorio, esate priešdiabetinės būklės, kenčiate nuo aukšto kraujo spaudimo ir cholesterolio arba desperatiškai bandote paslėpti gėdingas vyriškas krūtis, nuspręskite atsisveikinti su kviečiais. Tai ne tas produktas, kurį taip gerbė ir valgė mūsų protėviai, o XX amžiaus selekcininkų išradimas! Atsisakykite kviečių, ir šių problemų neliks.

„Kasdienės mūsų duonos duok mums šiandien“, – skaitome Biblijoje. Šimtai priežodžių patvirtina, kokia duona reikšminga mums ir mūsų protėviams. Tiesą sakant, suvokimas, kad šis maisto produktas yra gyvybiškai svarbus, yra taip giliai įsišaknijęs, kad mintis, jog jis gali būti mums žalingas, kelia nerimą ir prieštarauja ilgus amžius vyravusiam kultūros požiūriui į kviečius ir duoną. Tačiau šiandienė duona menkai panaši į kepalus, kuriuos iš krosnies traukdavo mūsų protėviai. Viskas pasikeitė XX a. pradžioje, kai įsigalėję hibridizacijos metodai iš esmės pakeitė kviečius: gautas unikalus ir beveik neatpažįstamas produktas, palyginti su pradiniu augalu, nors ir vadinamas tuo pačiu kviečių vardu. Galvota apie didesnį derlių, mažesnes sąnaudas, tonas iš hektaro, nekeliant klausimo, kaip šios savybės dera su žmonių sveikata. Taigi dėl to kepalas duonos, sausainis ar blynai šiandien visiškai skiriasi nuo prieš tūkstantmetį keptų savo brolių ir netgi nuo tų, kuriuos kepė mūsų močiutės. Jie gali atrodyti taip pat, jų skonis gali būti toks pats, tačiau skiriasi jų biocheminė sudėtis. Nedideli kviečių baltymų struktūros pokyčiai gali lemti skirtumą tarp kviečių, kurie niokoja imuninį atsaką, ir tų, kurie nesukelia jokio imuninio atsako.

Jeigu pastebėjote, kad tampotės iššokusį, nepatogų „kviečių pilvą“ ar nesėkmingai bandote įsisprausti į praėjusiais metais dėvėtus džinsus, mėginate įtikinti savo gydytoją, jog maitinatės tinkamai, tačiau vis dar turite antsvorio, esate priešdiabetinės būklės, kenčiate nuo aukšto kraujo spaudimo ir cholesterolio arba desperatiškai bandote paslėpti gėdingas vyriškas krūtis, nuspręskite atsisveikinti su kviečiais. Tai ne tas produktas, kurį taip gerbė ir valgė mūsų protėviai, o XX amžiaus selekcininkų išradimas! Atsisakykite kviečių, ir šių problemų neliks.

  • Kaina: 26,00 €
Prisijunkite ir už šią prekę
gausite 0,26 Knygų Eurų!?

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kuri parduodama tiesiai iš knygos.lt sandėlio.

Knygos būklė
Pridėti dovanų dėžutę?
Daugiau

Perskaitytos

26,00 €
Kaip nauja!

Į žmogaus mitybą įtraukti grūdai padidino užkrečiamųjų ir kaulų ligų skaičių, vaikų mirtingumą, sumažino gyvenimo trukmę ir tapo cukrinio diabeto atsiradimo priežastimi.

Kodėl anksčiau moterys beveik nesimankštindavo, bet retai kuri sverdavo per 60 kilogramų? Kodėl antsvorio turi daug ir rimtai sportuojantys sportininkai? Kodėl „alaus pilvus“ turi alaus negeriantys paaugliai ar namų šeimininkės? Kodėl negalite atsikratyti antsvorio, nors maitinatės sveikai ir valgote tik visų grūdo dalių duoną? Ne saikingai vartojamas cukrus ar riebalai kalti, įsitikinęs medicinos mokslų daktaras Williamas Davisas. Šokiruojančioje knygoje apie kviečius jis pagrindžia teiginį, kad daugelis sveikatos problemų, pradedant nuovargiu ir baigiant virškinimo sutrikimais bei nutukimu, susijusios su nekaltai atrodančiu sėlenų keksiuku ar riestainiu su cinamonu ir razinomis, kurį kas dieną suvalgote užsigerdami kava.

Jeigu pastebėjote, kad tampotės iššokusį, nepatogų „kviečių pilvą“ ar nesėkmingai bandote įsisprausti į praėjusiais metais dėvėtus džinsus, mėginate įtikinti savo gydytoją, jog maitinatės tinkamai, tačiau vis dar turite antsvorio, esate priešdiabetinės būklės, kenčiate nuo aukšto kraujo spaudimo ir cholesterolio arba desperatiškai bandote paslėpti gėdingas vyriškas krūtis, nuspręskite atsisveikinti su kviečiais. Tai ne tas produktas, kurį taip gerbė ir valgė mūsų protėviai, o XX amžiaus selekcininkų išradimas! Atsisakykite kviečių, ir šių problemų neliks.

„Kasdienės mūsų duonos duok mums šiandien“, – skaitome Biblijoje. Šimtai priežodžių patvirtina, kokia duona reikšminga mums ir mūsų protėviams. Tiesą sakant, suvokimas, kad šis maisto produktas yra gyvybiškai svarbus, yra taip giliai įsišaknijęs, kad mintis, jog jis gali būti mums žalingas, kelia nerimą ir prieštarauja ilgus amžius vyravusiam kultūros požiūriui į kviečius ir duoną. Tačiau šiandienė duona menkai panaši į kepalus, kuriuos iš krosnies traukdavo mūsų protėviai. Viskas pasikeitė XX a. pradžioje, kai įsigalėję hibridizacijos metodai iš esmės pakeitė kviečius: gautas unikalus ir beveik neatpažįstamas produktas, palyginti su pradiniu augalu, nors ir vadinamas tuo pačiu kviečių vardu. Galvota apie didesnį derlių, mažesnes sąnaudas, tonas iš hektaro, nekeliant klausimo, kaip šios savybės dera su žmonių sveikata. Taigi dėl to kepalas duonos, sausainis ar blynai šiandien visiškai skiriasi nuo prieš tūkstantmetį keptų savo brolių ir netgi nuo tų, kuriuos kepė mūsų močiutės. Jie gali atrodyti taip pat, jų skonis gali būti toks pats, tačiau skiriasi jų biocheminė sudėtis. Nedideli kviečių baltymų struktūros pokyčiai gali lemti skirtumą tarp kviečių, kurie niokoja imuninį atsaką, ir tų, kurie nesukelia jokio imuninio atsako.

Jeigu pastebėjote, kad tampotės iššokusį, nepatogų „kviečių pilvą“ ar nesėkmingai bandote įsisprausti į praėjusiais metais dėvėtus džinsus, mėginate įtikinti savo gydytoją, jog maitinatės tinkamai, tačiau vis dar turite antsvorio, esate priešdiabetinės būklės, kenčiate nuo aukšto kraujo spaudimo ir cholesterolio arba desperatiškai bandote paslėpti gėdingas vyriškas krūtis, nuspręskite atsisveikinti su kviečiais. Tai ne tas produktas, kurį taip gerbė ir valgė mūsų protėviai, o XX amžiaus selekcininkų išradimas! Atsisakykite kviečių, ir šių problemų neliks.

 

Atsiliepimai

    • Inga K.
    • 2017-12-08

    Radau ko reikėjo

    • Rimante B.
    • 2016-10-25

    Pirma karta sia knyga pamaciau draugu lentynoje, ir pagalvojau jog man reikia ja perskaityti. Juolab, kad savijauta nebuvo gera, taigi kai pamaciau jog Knygos.lt siulo ja su akcija iskart pirkau :) Knyga super!

    • Eglė
    • 2016-08-22

    Išsamiai aprašytas glitimo poveikis žmogaus organizmui, pateikti tyrimų rezultatai. Verta paskaityti.

    • Raimonda
    • 2016-08-22

    Gal kas nori knyga parduoti?

    • Laisvyda S.
    • 2015-08-09

    Knyga gan stora, bet autorius stipriai kartojasi aprašinėdamas ligas kaip celiakija, cukraligė. Manęs tai nedomina,tad skaitau praleisdama po keleta puslapiu. Atsirenku, kas įdomiau ir negirdėta. Pusės knygos apimties nereikia...

    • Skaitytojas
    • 2015-07-23

    :)

    • reda j.
    • 2015-07-18

    Labai įdomi knyga, pasakysiu atvirai – labai susimąsčiau ką valgau, stengiuosi laikytis gerų patarimų, kuriuos radau knygoje. Net nepastebėjau, kad pradėjo kristi svoris ir pradėjau geriau jaustis. :) Labai rekomenduoju paskaityti visiems.

    • Skaitytojas
    • 2015-04-24

    Puiki knyga, rekomenduojama perskaityti visiems - ir sveikiems, ir ligotiems. Ir didelis ačiū vertėjai, Daliai Janušaitienei už pastabas ir paaiškinimus!

    • Skaitytojas
    • 2015-04-05

    Man ši knyga labai padeda kaip maitintis reikiamai ir nepiktnaudžiauti netinkamu maistu. rekomenduočiau ir kitiems skaitytojams

    • Skaitytojas
    • 2015-03-24

    Labai gera knyga, jei anksciau dar buvo kazkokiu abejoniu del mitybos tai ja perskaicius jokiu abejoniu nelieka, nes knyga pagrista moksliskai, istoriskai ir paprastai itikinamai.

    • Aldona P.
    • 2015-03-13

    Knyga paliko gerą įspūdį,verta turėti tiems skaitytojams,kurie rūpinasi savo sveikata ir nori būti grazūs ir sveiki.Šią knygą rekomenduoju daugeliui turėti

    • Skaitytojas
    • 2015-02-03

    Tikrai verta dėmėsio

    • Skaitytojas
    • 2014-11-11

    Pirkau knygą nes sudomino... o kai pradėjau skaityti tai pašiurpau ką mes gauname vietoj kviečių. Ši knyga man suteikė daug atsakymų, kurie buvo susiję su mano savijauta, kuri kamavo jau daugiau nei metus.... Net trumpam atsisakius kviečių pasijaučiau žymiai geriau. Paskaitykite ir nuspręskite patys ......

    • Skaitytojas
    • 2014-11-09

    Super knyga. Verta įsigyti 5 balai.

    • Birutė G.
    • 2014-11-07

    dar visko neperskaičiau ,bet įdomių minčių yra

Rodyti daugiau
14 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
27%
4
7%
3
13%
2
0%
1
7%