Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis. Su autografu!
Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis. Su autografu!
1
  • Išparduota
Apie ką ši knyga: - Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą. - Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti. - Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą. - Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas. Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra va…
0
  • Autorius: Paulius Jurkevičius
  • Leidėjas:
  • Metai: 2015
  • Puslapiai: 224
  • ISBN: 9786094037658
  • Prekės kodas: 2200100721722
  • Formatas: 14,6 x 20,6, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Knyga apie ypač tyrą. Pirmasis lietuviškas alyvuogių aliejaus vadovėlis. Su autografu! | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Apie ką ši knyga:

- Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą.
- Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti.
- Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą.
- Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas.

Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra valgyti bet kaip, užuot valgius teisingai, patiriant skonio malonumą.

Galų gale, ši knyga - šiek tiek ir apie patį autorių. Apie jo išgyvenimo istoriją, gastronominius paklydimus ir atradimus, kurie prasidėjo Kauno klinikų operacinėje, o baigėsi... alyvmedžių giraitėje Italijoje.
Tai knyga apie įdomiausią žmonijos maisto produktą –
YPAČ TYRĄ alyvuogių aliejų.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Apie ką ši knyga:

- Apie šiuo metu labai madingą, bet vis dar menkai pažįstamą kasdienybės pagardą.
- Apie tai, kas gali kainuoti labai brangiai... Bet gali ir beveik nieko nekainuoti.
- Apie keistai kartų, intriguojančiai pikantišką produktą.
- Apie tą maisto ingredientą, kuris šiuo metu yra trokštamas, giriamas ir tuo pat metu nebaudžiamai falsifikuojamas.

Ši knyga, žinoma, yra ir apie mus pačius. Apie tai, kaip mes valgome. Ir kaip lengvai save įtikiname, kad žymiai paprasčiau yra valgyti bet kaip, užuot valgius teisingai, patiriant skonio malonumą.

Galų gale, ši knyga - šiek tiek ir apie patį autorių. Apie jo išgyvenimo istoriją, gastronominius paklydimus ir atradimus, kurie prasidėjo Kauno klinikų operacinėje, o baigėsi... alyvmedžių giraitėje Italijoje.
Tai knyga apie įdomiausią žmonijos maisto produktą –
YPAČ TYRĄ alyvuogių aliejų.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
1 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%