Atsiliepimai
Aprašymas
Nėra svarbu, kokio lygio Jūsų kulinarijos žinios, kokia Jūsų šios srities kompetencija. Jei patirties turite nedaug, Jūs galėsite sėkmingai pasigaminti desertą sekdami šio pasaulyje garsaus kulinarijos meno instituto „Le Cordon Bleu“ šefų nurodymais.
Ši knyga yra geriausias vadovas, kuris padės Jums įsisavinti saldžiųjų patiekalų mena. Spalvotoje centrinėje knygos dalyje aprašytos konkrečios priemonės, kurios yra svarbios norint paruošti desertą, pateikiami patarimai, kaip jas naudoti ir kaip pasirinkti. Šiame vadove yra speciali dalis, kurioje nurodomi pagrindiniai būdai, kurie dažnai kartojasi ruošiant patiekalo sudedamąsias dalis. Tas, kuris nevisiškai pasitiki savo kulinariniais sugebėjimais, palankiai įvertins esmines pastabas, kaip paruošti vaisius, gaminti tešlą, naudoti cukrų ir šokoladą, ruošti įvairius padažus, šaldytus desertus, įdarus. Šiame skyriuje norima pabrėžti, kad paruošti desertą bus daug lengviau, jeigu naudositės tinkamu būdu ir kreipsite dėmesį į detales.
Skyriai yra išdėstyti pagal desertų tipą, o kiekviename jų yra gausu nuo paprastų iki sudėtingesnių idėjų. Knygoje pateikiama didelė klasikinių desertų įvairovė nuo šaldytų specialių patiekalų ir vaisių desertų iki pyragų, paruoštų su sūriu ar biskvito pagrindu, pyragaičių ir mielinių gaminių.
Šioje knygoje rasite:
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Austika.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Viole.
Pardavėjo reitingas: 86%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas MartinisHello.
Pardavėjo reitingas: 97%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Simona M.
Pardavėjo reitingas: 100%
Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.
Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dalius.
Pardavėjo reitingas: 95%
Nėra svarbu, kokio lygio Jūsų kulinarijos žinios, kokia Jūsų šios srities kompetencija. Jei patirties turite nedaug, Jūs galėsite sėkmingai pasigaminti desertą sekdami šio pasaulyje garsaus kulinarijos meno instituto „Le Cordon Bleu“ šefų nurodymais.
Ši knyga yra geriausias vadovas, kuris padės Jums įsisavinti saldžiųjų patiekalų mena. Spalvotoje centrinėje knygos dalyje aprašytos konkrečios priemonės, kurios yra svarbios norint paruošti desertą, pateikiami patarimai, kaip jas naudoti ir kaip pasirinkti. Šiame vadove yra speciali dalis, kurioje nurodomi pagrindiniai būdai, kurie dažnai kartojasi ruošiant patiekalo sudedamąsias dalis. Tas, kuris nevisiškai pasitiki savo kulinariniais sugebėjimais, palankiai įvertins esmines pastabas, kaip paruošti vaisius, gaminti tešlą, naudoti cukrų ir šokoladą, ruošti įvairius padažus, šaldytus desertus, įdarus. Šiame skyriuje norima pabrėžti, kad paruošti desertą bus daug lengviau, jeigu naudositės tinkamu būdu ir kreipsite dėmesį į detales.
Skyriai yra išdėstyti pagal desertų tipą, o kiekviename jų yra gausu nuo paprastų iki sudėtingesnių idėjų. Knygoje pateikiama didelė klasikinių desertų įvairovė nuo šaldytų specialių patiekalų ir vaisių desertų iki pyragų, paruoštų su sūriu ar biskvito pagrindu, pyragaičių ir mielinių gaminių.
Šioje knygoje rasite:
Atsiliepimai
Jau kelis receptus teko išbandyti. Be galo įdomu gaminti pagal aukštosios virtuvės žinovus.
Sudėtinga prancūzų konditerijos klasika. Labai profesionaliai parengta knyga. Desertų mėgėjams "reikia turėti". Išskirtinis bruožas - didesnis negu paprastai dėmesys patiekalų puošimo ir pateikimo kultūrai.