8,69 €
8,69 €
16,59 €
Desertai
Desertai
4
  • Išparduota
Desertai
Desertai
Perskaityta: 8,69 €
4
Desertai
Desertai
Perskaityta: 8,69 €
4
Desertai
Desertai
Perskaityta: 16,59 €
4
Nėra svarbu, kokio lygio Jūsų kulinarijos žinios, kokia Jūsų šios srities kompetencija. Jei patirties turite nedaug, Jūs galėsite sėkmingai pasigaminti desertą sekdami šio pasaulyje garsaus kulinarijos meno instituto „Le Cordon Bleu“ šefų nurodymais. Ši knyga yra geriausias vadovas, kuris padės Jums įsisavinti saldžiųjų patiekalų mena. Spalvotoje centrinėje knygos dalyje aprašytos konkrečios priemonės, kurios yra svarbios norint paruošti desertą, pateikiami patarimai, kaip jas naudoti ir kaip…
8.69
SKAITYTAKNYGA
SKAITYTAKNYGA
SKAITYTAKNYGA
  • Originalus pavadinimas: Le Cordon Bleu
  • Autorius: Laurent Duchene, Bridget Jones
  • Leidėjas:
  • Metai: 2013
  • Puslapiai: 224
  • ISBN: 9789955213741
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 21 x 29,5 cm, kieti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Desertai | knygos.lt

Atsiliepimai

  • 2019-11-18

Jau kelis receptus teko išbandyti. Be galo įdomu gaminti pagal aukštosios virtuvės žinovus.

Jau kelis receptus teko išbandyti. Be galo įdomu gaminti pagal aukštosios virtuvės žinovus.

  • Teresė J.
  • 2016-08-22

Sudėtinga prancūzų konditerijos klasika. Labai profesionaliai parengta knyga. Desertų mėgėjams "reikia turėti". Išskirtinis bruožas - didesnis negu paprastai dė...

Sudėtinga prancūzų konditerijos klasika. Labai profesionaliai parengta knyga. Desertų mėgėjams "reikia turėti". Išskirtinis bruožas - didesnis negu paprastai dėmesys patiekalų puošimo ir pateikimo kultūrai.

Perskaitytos

8,69 €
Labai gera MartinisHello 98%
8,69 €
Labai gera Simona M 100%
16,59 €
Labai gera Dalius 96%

Aprašymas

Nėra svarbu, kokio lygio Jūsų kulinarijos žinios, kokia Jūsų šios srities kompetencija. Jei patirties turite nedaug, Jūs galėsite sėkmingai pasigaminti desertą sekdami šio pasaulyje garsaus kulinarijos meno instituto „Le Cordon Bleu“ šefų nurodymais.

Ši knyga yra geriausias vadovas, kuris padės Jums įsisavinti saldžiųjų patiekalų mena. Spalvotoje centrinėje knygos dalyje aprašytos konkrečios priemonės, kurios yra svarbios norint paruošti desertą, pateikiami patarimai, kaip jas naudoti ir kaip pasirinkti. Šiame vadove yra speciali dalis, kurioje nurodomi pagrindiniai būdai, kurie dažnai kartojasi ruošiant patiekalo sudedamąsias dalis. Tas, kuris nevisiškai pasitiki savo kulinariniais sugebėjimais, palankiai įvertins esmines pastabas, kaip paruošti vaisius, gaminti tešlą, naudoti cukrų ir šokoladą, ruošti įvairius padažus, šaldytus desertus, įdarus. Šiame skyriuje norima pabrėžti, kad paruošti desertą bus daug lengviau, jeigu naudositės tinkamu būdu ir kreipsite dėmesį į detales.

Skyriai yra išdėstyti pagal desertų tipą, o kiekviename jų yra gausu nuo paprastų iki sudėtingesnių idėjų. Knygoje pateikiama didelė klasikinių desertų įvairovė nuo šaldytų specialių patiekalų ir vaisių desertų iki pyragų, paruoštų su sūriu ar biskvito pagrindu, pyragaičių ir mielinių gaminių.

Šioje knygoje rasite:

  • 150 apetitą žadinančių desertų nustebins akis ir pamalonins gomurį.
  • Sudėta visa naudinga informacija, kuri reikalinga norint pasigaminti bet kokį desertą pagal receptą.
  • Šimtai nuotraukų jums padės lengviau suprasti desertų gaminimo detales.
  • Kaina: 8,69 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas MartinisHello.

Pardavėjo reitingas:  98%

Knygos būklė
  • Kaina: 8,69 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Simona M.

Pardavėjo reitingas:  100%

Knygos būklė
  • Kaina: 16,59 €

Perskaityta knyga:
Nenauja knyga, kurią parduoda privatus žmogus.

Knygą išsiųs knygos pardavėjas Dalius.

Pardavėjo reitingas:  96%

Knygos būklė

Perskaitytos

8,69 €
Labai gera
MartinisHello 98%
8,69 €
Labai gera
Simona M 100%
16,59 €
Labai gera
Dalius 96%

Nėra svarbu, kokio lygio Jūsų kulinarijos žinios, kokia Jūsų šios srities kompetencija. Jei patirties turite nedaug, Jūs galėsite sėkmingai pasigaminti desertą sekdami šio pasaulyje garsaus kulinarijos meno instituto „Le Cordon Bleu“ šefų nurodymais.

Ši knyga yra geriausias vadovas, kuris padės Jums įsisavinti saldžiųjų patiekalų mena. Spalvotoje centrinėje knygos dalyje aprašytos konkrečios priemonės, kurios yra svarbios norint paruošti desertą, pateikiami patarimai, kaip jas naudoti ir kaip pasirinkti. Šiame vadove yra speciali dalis, kurioje nurodomi pagrindiniai būdai, kurie dažnai kartojasi ruošiant patiekalo sudedamąsias dalis. Tas, kuris nevisiškai pasitiki savo kulinariniais sugebėjimais, palankiai įvertins esmines pastabas, kaip paruošti vaisius, gaminti tešlą, naudoti cukrų ir šokoladą, ruošti įvairius padažus, šaldytus desertus, įdarus. Šiame skyriuje norima pabrėžti, kad paruošti desertą bus daug lengviau, jeigu naudositės tinkamu būdu ir kreipsite dėmesį į detales.

Skyriai yra išdėstyti pagal desertų tipą, o kiekviename jų yra gausu nuo paprastų iki sudėtingesnių idėjų. Knygoje pateikiama didelė klasikinių desertų įvairovė nuo šaldytų specialių patiekalų ir vaisių desertų iki pyragų, paruoštų su sūriu ar biskvito pagrindu, pyragaičių ir mielinių gaminių.

Šioje knygoje rasite:

  • 150 apetitą žadinančių desertų nustebins akis ir pamalonins gomurį.
  • Sudėta visa naudinga informacija, kuri reikalinga norint pasigaminti bet kokį desertą pagal receptą.
  • Šimtai nuotraukų jums padės lengviau suprasti desertų gaminimo detales.

Atsiliepimai

    • Laura B.
    • 2019-11-18

    Jau kelis receptus teko išbandyti. Be galo įdomu gaminti pagal aukštosios virtuvės žinovus.

    • Teresė J.
    • 2016-08-22

    Sudėtinga prancūzų konditerijos klasika. Labai profesionaliai parengta knyga. Desertų mėgėjams "reikia turėti". Išskirtinis bruožas - didesnis negu paprastai dėmesys patiekalų puošimo ir pateikimo kultūrai.

Rodyti daugiau
4 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
50%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%