Beatos virtuvė. Žurnalas. Žiema. Nr.15 (2018)
Beatos virtuvė. Žurnalas. Žiema. Nr.15 (2018)
2
  • Išparduota
Net pusė žurnalo numerio dedikuota Lietuvos šimtmečiui – bendradarbiaujant su istorikais, kolekcionieriais žurnale nugulė ir senųjų kulinarinių knygų ištraukos, ir smetoniškų receptų įkvėpti patiekalai, ir kolekcinėmis nuotraukomis perteikiami vaizdai. Tikimės, kad čia rasite viską, ko reikia jubiliejinei Vasario 16-osios šventei, aptiksite ir populiariausius, geidžiamiausius dabartinės mūsų virtuvės receptus. Naujiena – specialioji mityba „BeBeBe". Patiks besimaitinantiems be glitimo, vengian…
0
  • Autorius: Beata Nicholson
  • Leidėjas:
  • Metai: 2018
  • Puslapiai: 154
  • Prekės kodas: 2200100791893
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 22 x 28 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Beatos virtuvė. Žurnalas. Žiema. Nr.15 (2018) | knygos.lt

Atsiliepimai

  • 2018-02-20

Labai geras žurnalas, kuriame dera istorija, maisto gamyba ir tautiškumo puoselėjimas. Dizainas ir pateikimas sukuria labai jaukią atmosferą, kurioje naudinga i...

Labai geras žurnalas, kuriame dera istorija, maisto gamyba ir tautiškumo puoselėjimas. Dizainas ir pateikimas sukuria labai jaukią atmosferą, kurioje naudinga informacija ir atsipalaidavimas eina greta. Todėl tikrai rekomenduoju jį įsigyti, verta investicija į savęs ugdymą skirtingose sferose ;)

Aprašymas

Net pusė žurnalo numerio dedikuota Lietuvos šimtmečiui – bendradarbiaujant su istorikais, kolekcionieriais žurnale nugulė ir senųjų kulinarinių knygų ištraukos, ir smetoniškų receptų įkvėpti patiekalai, ir kolekcinėmis nuotraukomis perteikiami vaizdai. Tikimės, kad čia rasite viską, ko reikia jubiliejinei Vasario 16-osios šventei, aptiksite ir populiariausius, geidžiamiausius dabartinės mūsų virtuvės receptus.

Naujiena – specialioji mityba „BeBeBe". Patiks besimaitinantiems be glitimo, vengiantiems mėsos ar ieškantiems kitokio subalansuoto maisto.

Kaip įprasta, rasite ir tradicines žurnalo „Beatos virtuvė" rubrikas, kuriose šildančios žiemos vakarienės, mažoji blynų enciklopedija, nauji įdomūs receptai su raugintais kopūstais ir saldieji persimonai.

Tiems, kurie nori žiemą neprikaupti papildomų kilogramų, jaustis energingi ir nuotaikingi, gydytojos patarimai, kuo maitintis bei speciali organizmą valanti dieta.

Kupinas meilės savo šaliai, šventinės nuotaikos ir įkvėpimo.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Net pusė žurnalo numerio dedikuota Lietuvos šimtmečiui – bendradarbiaujant su istorikais, kolekcionieriais žurnale nugulė ir senųjų kulinarinių knygų ištraukos, ir smetoniškų receptų įkvėpti patiekalai, ir kolekcinėmis nuotraukomis perteikiami vaizdai. Tikimės, kad čia rasite viską, ko reikia jubiliejinei Vasario 16-osios šventei, aptiksite ir populiariausius, geidžiamiausius dabartinės mūsų virtuvės receptus.

Naujiena – specialioji mityba „BeBeBe". Patiks besimaitinantiems be glitimo, vengiantiems mėsos ar ieškantiems kitokio subalansuoto maisto.

Kaip įprasta, rasite ir tradicines žurnalo „Beatos virtuvė" rubrikas, kuriose šildančios žiemos vakarienės, mažoji blynų enciklopedija, nauji įdomūs receptai su raugintais kopūstais ir saldieji persimonai.

Tiems, kurie nori žiemą neprikaupti papildomų kilogramų, jaustis energingi ir nuotaikingi, gydytojos patarimai, kuo maitintis bei speciali organizmą valanti dieta.

Kupinas meilės savo šaliai, šventinės nuotaikos ir įkvėpimo.

Atsiliepimai

    • Skaitytojas
    • 2018-02-20

    Labai geras žurnalas, kuriame dera istorija, maisto gamyba ir tautiškumo puoselėjimas. Dizainas ir pateikimas sukuria labai jaukią atmosferą, kurioje naudinga informacija ir atsipalaidavimas eina greta. Todėl tikrai rekomenduoju jį įsigyti, verta investicija į savęs ugdymą skirtingose sferose ;)

Rodyti daugiau
2 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%