Beatos virtuvė. Žurnalas. Ruduo (2019)
Beatos virtuvė. Žurnalas. Ruduo (2019)
  • Išparduota
10 metų iššūkis! Rudenį džiaugiamės daržo bei gyvenimo derliumi, grožimės kaip sunoko tai, kas buvo pasėta. Ir moliūgai darže, ir vaikai einantys vis į aukštesnę klasę. Šio gausaus sezono žurnalas, kaip ir ruduo, prinokęs gardžių patiekalų, maistą bei gyvenimą mylinčių žmonių, istorijų bei įspūdžių. Mano knyga švenčia dešimties metų jubiliejų. Žurnale atkūrėme knygos fotosesijų akimirkas bei atšviežinome populiariausius knygos receptus, kad jie gyvuotų jūsų virtuvėse dar dešimtmetį. Ieškokit…
0
  • Autorius: Beata Nicholson
  • Leidėjas:
  • Metai: 2019
  • Prekės kodas: 2200100749405
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 22 x 28 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Beatos virtuvė. Žurnalas. Ruduo (2019) | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

10 metų iššūkis!

Rudenį džiaugiamės daržo bei gyvenimo derliumi, grožimės kaip sunoko tai, kas buvo pasėta. Ir moliūgai darže, ir vaikai einantys vis į aukštesnę klasę. Šio gausaus sezono žurnalas, kaip ir ruduo, prinokęs gardžių patiekalų, maistą bei gyvenimą mylinčių žmonių, istorijų bei įspūdžių.

Mano knyga švenčia dešimties metų jubiliejų. Žurnale atkūrėme knygos fotosesijų akimirkas bei atšviežinome populiariausius knygos receptus, kad jie gyvuotų jūsų virtuvėse dar dešimtmetį. Ieškokit panašumų bei skirtumų!

Namų hito temoje įdaryti patiekalai: tautinės cukinijos su varške ir bulvėmis, egzotiškas baklažanas, kuskusu užpildytas moliūgėlis ir – dėmesio – įdaryta kopūsto galva! Čia įsiterpia ir žiuri aukščiausią įvertinimą gavę Agnės Grigaliūnienės barščiai su aviena. Kaip visada naujos įdėjos skaičiuojantiems kalorijas, koldūnai su mūsų sukurtais padažais greitoms vakarienėms, traškios tešlos kepiniai, Nidos Degutienės pasidalinimai kaip gaminti su mažiau atliekų virtuveje ir reta viešnia – vynuogė.

Rudens kepiniai verti atskiro pagyrimo: cinamoninės obuolių spurgos, drėgnas ir gilus cukinijų tortas ir jo didenybė Tiramisu tortas.

Vakaro skaitiniams Alvydo Unikausko virtuvės ir stalo reikalai, motociklininkės Jurgitos kelionių istorijos bei naujos profesijos foodie pristatymas ir žinoma, vaikų reikalai. Rimti – apie papildomą jų ugdymą bei skanieji – Mykolo pyragas.

Beatos ir jos draugių rekomendacijos kaip pažinti ir išragauti svetingąjį Tbilisi.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


10 metų iššūkis!

Rudenį džiaugiamės daržo bei gyvenimo derliumi, grožimės kaip sunoko tai, kas buvo pasėta. Ir moliūgai darže, ir vaikai einantys vis į aukštesnę klasę. Šio gausaus sezono žurnalas, kaip ir ruduo, prinokęs gardžių patiekalų, maistą bei gyvenimą mylinčių žmonių, istorijų bei įspūdžių.

Mano knyga švenčia dešimties metų jubiliejų. Žurnale atkūrėme knygos fotosesijų akimirkas bei atšviežinome populiariausius knygos receptus, kad jie gyvuotų jūsų virtuvėse dar dešimtmetį. Ieškokit panašumų bei skirtumų!

Namų hito temoje įdaryti patiekalai: tautinės cukinijos su varške ir bulvėmis, egzotiškas baklažanas, kuskusu užpildytas moliūgėlis ir – dėmesio – įdaryta kopūsto galva! Čia įsiterpia ir žiuri aukščiausią įvertinimą gavę Agnės Grigaliūnienės barščiai su aviena. Kaip visada naujos įdėjos skaičiuojantiems kalorijas, koldūnai su mūsų sukurtais padažais greitoms vakarienėms, traškios tešlos kepiniai, Nidos Degutienės pasidalinimai kaip gaminti su mažiau atliekų virtuveje ir reta viešnia – vynuogė.

Rudens kepiniai verti atskiro pagyrimo: cinamoninės obuolių spurgos, drėgnas ir gilus cukinijų tortas ir jo didenybė Tiramisu tortas.

Vakaro skaitiniams Alvydo Unikausko virtuvės ir stalo reikalai, motociklininkės Jurgitos kelionių istorijos bei naujos profesijos foodie pristatymas ir žinoma, vaikų reikalai. Rimti – apie papildomą jų ugdymą bei skanieji – Mykolo pyragas.

Beatos ir jos draugių rekomendacijos kaip pažinti ir išragauti svetingąjį Tbilisi.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
0 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%