Beatos virtuvė. Pavasaris 2018
Beatos virtuvė. Pavasaris 2018
3
  • Išparduota
Sveiki atvykę į naują pavasario žurnalą, kuriame kalbame apie maksimalų džiaugsmą minimaliais ištekliais virtuvėje, namuose, gyvenime bei galvoje. Kaip visada, rasite gardžių, pavasariškų patiekalų šventėms ir kasdienai. Beata sudarė ypatingai lengvą Velykų stalo meniu, kurio patiekalais drąsiai galėsite mėgautis ne tik per šventes, o ir kasdien tiesiog pavasariui, vasarai įsisiūbavus. Velykų pajautimu ir šeimos tradicinių patiekalų receptais dalinasi prof. Donatas Katkus, Livija Gradauskienė,…
0
  • Autorius: Beata Nicholson
  • Leidėjas:
  • Metai: 2018
  • Puslapiai: 154
  • EAN-13: 9772351674025
  • Prekės kodas: 2200100735743
  • Versijos kodas: PT.
  • Formatas: 21,8 x 28 x 0,5 cm, minkšti viršeliai
  • Kalba: Lietuvių

Beatos virtuvė. Pavasaris 2018 | knygos.lt

Atsiliepimai

Aprašymas

Sveiki atvykę į naują pavasario žurnalą, kuriame kalbame apie maksimalų džiaugsmą minimaliais ištekliais virtuvėje, namuose, gyvenime bei galvoje.

Kaip visada, rasite gardžių, pavasariškų patiekalų šventėms ir kasdienai. Beata sudarė ypatingai lengvą Velykų stalo meniu, kurio patiekalais drąsiai galėsite mėgautis ne tik per šventes, o ir kasdien tiesiog pavasariui, vasarai įsisiūbavus. Velykų pajautimu ir šeimos tradicinių patiekalų receptais dalinasi prof. Donatas Katkus, Livija Gradauskienė, Landsbergių šeima. Šiame numeryje kalbame apie lengvumą, tikslo siekimą sumaniai, nesikraustant iš proto, todėl, atsižvelgiant į metų laiko aktualijas, daugumos patiekalų kalorijos suskaičiuotos – jų suma palanki ir pavasariui, ir figūrai.

Pavasario numeryje gausu pokalbių ir iškilių žmonių minčių – iš jų pasisemsite įkvėpimo, bei idėjų. Trys moterys: Aušra Štukytė, Irena Starošaitė bei Živilė Vaškytė-Lubiene dalinasi patarimais, kaip išlaikyti dailias kūno formas, virtuvės meistrai -  kokie svarbiausi įrankiai virtuvėje, o koučingo trenerė kaip tikslingai išnaudoti 1440 parą sudarančių minučių.

Stipri numerio naujiena – vaikų gimtadienis namuose. Kaip surengti šventę vaikui (o gal nebūtinai?), kad ji taptų vienu gražiausių jo prisiminimų, bet tuo pačiu nesiverčiant per galvą, neišleidžiant mėnesio atlyginimo ir neįdarbinant visų giminių bei kaimynų – viską sužinosite: nuo papuošimų, veiklos, dovanų iki svečių išlydėjimo.

Ir, žinoma, (ne)stebuklinga istorija, kaip sulieknėjo Beata Nicholson.

Išparduota

Turi egzempliorių? Parduok!


Sveiki atvykę į naują pavasario žurnalą, kuriame kalbame apie maksimalų džiaugsmą minimaliais ištekliais virtuvėje, namuose, gyvenime bei galvoje.

Kaip visada, rasite gardžių, pavasariškų patiekalų šventėms ir kasdienai. Beata sudarė ypatingai lengvą Velykų stalo meniu, kurio patiekalais drąsiai galėsite mėgautis ne tik per šventes, o ir kasdien tiesiog pavasariui, vasarai įsisiūbavus. Velykų pajautimu ir šeimos tradicinių patiekalų receptais dalinasi prof. Donatas Katkus, Livija Gradauskienė, Landsbergių šeima. Šiame numeryje kalbame apie lengvumą, tikslo siekimą sumaniai, nesikraustant iš proto, todėl, atsižvelgiant į metų laiko aktualijas, daugumos patiekalų kalorijos suskaičiuotos – jų suma palanki ir pavasariui, ir figūrai.

Pavasario numeryje gausu pokalbių ir iškilių žmonių minčių – iš jų pasisemsite įkvėpimo, bei idėjų. Trys moterys: Aušra Štukytė, Irena Starošaitė bei Živilė Vaškytė-Lubiene dalinasi patarimais, kaip išlaikyti dailias kūno formas, virtuvės meistrai -  kokie svarbiausi įrankiai virtuvėje, o koučingo trenerė kaip tikslingai išnaudoti 1440 parą sudarančių minučių.

Stipri numerio naujiena – vaikų gimtadienis namuose. Kaip surengti šventę vaikui (o gal nebūtinai?), kad ji taptų vienu gražiausių jo prisiminimų, bet tuo pačiu nesiverčiant per galvą, neišleidžiant mėnesio atlyginimo ir neįdarbinant visų giminių bei kaimynų – viską sužinosite: nuo papuošimų, veiklos, dovanų iki svečių išlydėjimo.

Ir, žinoma, (ne)stebuklinga istorija, kaip sulieknėjo Beata Nicholson.

Atsiliepimai

  • Atsiliepimų nėra
3 pirkėjai įvertino šią prekę.
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%