Pasitikite naująjį stilingos virtuvės karalių – mėsainį! Tai madingiausias valgis šiuolaikinio žmogaus virtuvėje, iš gatvės kampo persikėlęs net į prabangiausius restoranus ir kartu – į naują lygį. Jei esate stilingas, išsilavinęs, karjeros siekiantis žmogus, pamirškite pigų kamšalą skrandžiui, pasitikite žinau, ką valgau filosofiją - išmokite gaminti mėsainius nuo paprasčiausio iki sudėtingiausio!
Klasikinis amerikietiškas XXL mėsainis ar mini mėsainis apertityvui, mėsainis su traškia vištiena ar egzotiškas tailandietiškas su krevetėmis, gurmaniškas mėsainis su mėlynųjų pelėsių ar ožkų sūriu, netgi saldus suvožtinis – šioje unikalioje receptų knygoje rasite viską, kas telpa į žodį mėsainis (ir dar kai ką daugiau – geriausius dešrainių ir žuvainių receptus)!
Gera mėsa visada madinga! Mitybos specialistai dabar atranda tai, ką mėsos mėgėjai visada žinojo: jautiena, ėriena, veršiena ir net kiauliena gali būti ne tik soti, skani, bet ir sveikai paruošta! 60 patiekalų, pagamintų pagal skirtingus receptus iš įvairiausių mėsos rūšių, tiks visiems metų laikams ir visoms progoms. Glaistyta jautiena su svogūnais, veršienos šonkauliukai su medumi ir žaliosiomis citrinomis, džiovintais vaisiais įdaryta mentė, sultinga mentė su keturių prieskonių mišiniu, ėrienos šonkauliukai su parmezano plutele ir net tikra egzotika (paruošti lengviau, nei tikėjotės!) – veršiuko užkrūčio liauka su greipfrutais. Nepamirškite padažų, sultinių koncentratų bei vyno ir kvieskite bičiulius sultingo kepsnio!
Susipažinkite su makaronais arba, jeigu buvote pamiršę, atraskite juos iš naujo! Džiovintų ar šviežių, įdarytų ar patiektų kaip apkepo arba salotų sudedamoji dalis – visų rūšių makaronų patiekalai siejasi su smagiomis valandėlėmis per suneštines šeimos arba draugų vaišes. Kepti spagečiai su aštria jautiena, sūriu Brousse ir alyvuogėmis įdaryti vamzdeliai Rigatoni, šafranu pagardinta lazanija su moliuskais, vamzdeliai Penne su artišokais ir vytinta šonine Pancetta, sraigtelių formos makaronai Fusilli su trumais ir parmezanu, itališki virtinukai Tortelli su kumpiu ir graikinių riešutų padažu, net itališki virtinukai Ravioli su šokoladu – visi gaminami taip, kad jiems naudojamų produktų savybės išliktų nepakitusios. Knygoje rasite daugiau kaip 50 patiekalų iš šviežių arba džiovintų makaronų. Nešykštėkite kokybiškai mėsai, žuviai, vėžiagyviams, sūriui, daržovėms ir prieskoninėms žolelėms – makaronai nepretenzingai išryškins šių produktų skonį!